Beşiktaş'ın Yeni Transferi Dele Alli Ne Zaman Geliyor?

17.08.2022 - 13:45 | Son Güncellenme: 17.08.2022 - 13:49

Beşiktaş taraftarını heyecanlandıran Dele Alli transferinde siyah beyazlılar saat sayıyor. İngiliz medyası Dele Alli'nin Cuma günü İstanbul'da olmasının beklendiğini yazdı.

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Dele Alli Ne Zaman Geliyor?

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için yaklaşık 2 haftadır uğraştığı Everton'lı Dele Alli'yi Cuma günü İstanbul'a getirmeyi umuyor. İngiliz gazeteci Ryan Taylor, Everton'ın transferi henüz teyit etmese de Beşiktaş'ın oyuncuyu iki gün sonra imza için İstanbul'a götürmek istediğini yazdı. Yani siyah beyazlı taraftarlar Cuma günü havalimanına koşabilir!

Dele Alli, ödeme için 20 maç barajına ulaşamadı

İngiliz medyasıysa transferin çıkmaza girme ihtimalinden de söz etti. İngiliz gazeteci, Dele Alli'nin Tottenham'dan performansa bağlı bonuslar dahil olmak üzere 40 milyon Pound (870 milyon lira) bonservis bedeliyle alındığına dikkat çekerek, "İlk 10 milyon Pound'luk (2017 milyon lira) ödeme oyuncunun 20 maçta forma giymesi halindeydi. Delle Alli şu ana kadar Everton formasıyla 13 maça çıktı" dedi.

İlgini Çekebilir
Anlaşma tamam! 1+3 yıllık sözleşme...
Habere Git

Everton ile Tottenham sorun yaşayabilir

Everton Kulübü'ne yakın Goodison News haber sitesine göre Everton'ın Tottenham ile yaptığı performansa bağlı kademeli bonservis anlaşması sorun yaratabilir. Dele Alli'nin Beşiktaş'a gitmesi halinde Tottenham ile de bonservis ödemeleri konusunda bir anlaşmanın sağlanması gerektiği belirtildi. Mevcut haliyle Tottenham'ın ödeme almasının sorun olabileceği de haberde vurgulandı. Site, bir sorun çıkması halinde Everton'un patronu Farhad Moshiri'nin 40 milyon Pound'luk sözleşmeden çıkmaktan memnun olacağını yazdı.

Senin için hazırladığımız haberler