Beşiktaş taraftarı Rasim Ozan Kütahyalı'ya yürüyor

Akın Ungan
20.12.2021 - 21:30 | Son Güncellenme: 21.12.2021 - 12:30

Beşiktaş taraftarı Beyaz TV'de futbol yorumculuğu yapan Rasim Ozan Kütahyalı'yı protesto etmek için toplandı.

Beşiktaş taraftarı Rasim Ozan Kütahyalı'ya yürüyor

Fenerbahçe Beşitaş derbisinin ardından Beyaz TV'de geceyi yorumlayan Rasim Ozan Kütahyalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Önder Karaveli hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle tepki görmüştü.

"Müptezel ve ekürisi"

Konuyla ilgili Beşiktaş cephesi çok sert bir açıklama yaparak, Rasim Ozan Kütahyalı'ya "müptezel", Ahmet Çakar'a ise "ekürisi" dedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan Rasim Ozan Kütahyalı'ya sert tepki: Müptezel!
Habere Git

Beyaz TV'ye yürüdüler

Olayın ardından tepkili olan Beşiktaş taraftarı, 23.30'da Beyaz TV'ye yürüme kararı aldı. Siyah-Beyazlılar, Beyaz TV önünde Rasim Ozan Kütahyalı'ya tepkilerini gösterdi.

Ahmet Çakar: Mahkemeler açık

Ahmet Çakar,  Beyaz Tv'de yaptığı açıklamada sözlerinden dolayı geri adım atmayacağını söyledi. Çakar şöyle konuştu: "Ben geri adım atmıyorum. Beşiktaş kulübü eğer dediğim sözleri hakaret kabul ediyorsa mahkemeler açık. Stilist olmak, karizmatik olmanın hakaret tarafı ne? Beşiktaş yönetiminden ben özür bekliyorum."

Ahmet Çakar ve Rasim Ozan Kütahyalı, Önder Karaveli için ne dedi?


Beyaz TV'de yayınlanan programda Ahmet Çakar, Önder Kareveli için 'Nişantaşı'nda ünlü kadınların moda tasarımcısı gibi konuşuyorsun hocam'' diye konuştu.  Bunun üzerine Rasim Ozan Kütahyalı, "Yumuşak mı diyorsun?” ifadesini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler