Beşiktaş taraftarına şok! Lyon maçında...

03.10.2024 - 13:00 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 13:16

Son dakika haberleri. Beşiktaş taraftarları, 24 Ekim'de Fransız temsilcisi Olimpik Lyon ile oynanacak Avrupa Ligi maçında tribünde yer alamayacak. İşte detaylar.

Beşiktaş taraftarına şok! Lyon maçında...

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'e bu sezon teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde fırtına gibi başlayan, oynadığı 6 maçta 5 galibiyet ve 1 beraberlik alan Beşiktaş'a Fransa'dan kötü haber geldi.

Beşiktaş taraftarı Lyon maçında yok

UEFA Avrupa Ligi'nde bu akşam Eintracht Frankfurt ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş'ın, Lyon ile deplasmanda oynanacak karşılaşmada siyah-beyazlı taraftarların tribünde yerini alamayacağı öğrenildi.

Foot Mercato sitesinde yer alan bilgilere göre; Olimpik Lyon ile Beşiktaş arasında 24 Ekim Perşembe günü Groupama Stadı'nda oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi karşılaşmasına siyah-beyazlı taraftarların alınmayacağı belirtildi.

Lyon - Beşiktaş maçı riskli nitelendirildi

Rhone valiliğinin çarşamba akşamı bir kararname yayınladığı ve Lyon - Beşiktaş karşılaşmasını çok yüksek riskli nitelendirildiği belirtildi.

2017 yılında olay çıkmıştı

Bunun nedeninin ise Olimpik Lyon ile Beşiktaş arasında 2017 yılında oynanan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasının gösterildiği belirtildi.

Maç 45 dakika gecikmeli başladı

Bilindiği üzere Lyon-Beşiktaş maçı öncesi tribünde olaylar çıkmış ve karşılaşma 45 dakika gecikmeli başlamıştı. Mücadeleyi Lyon 2-1 kazanmıştı.

UEFA ise, Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında yaşanan bu olaylar nedeniyle Beşiktaş ve Olympique Lyon'un 2 yıl içinde benzer olayların tekrar edilmesi durumunda 1 yıl Avrupa kupalarından men edileceğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler