Beşiktaş Taraftarından Mehmet Büyükekşi'ye Protesto

İsa Kethüda
07.06.2023 - 20:54 | Son Güncellenme: 07.06.2023 - 20:57

Beşiktaş haberleri... Süper Lig'in 38. haftasında Konyaspor ile sahasında karşılaşan Beşiktaş'ta taraftarlar TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye tepki gösterdi.

Beşiktaş Taraftarından Mehmet Büyükekşi'ye Protesto

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu 38'inci ve son haftasında Beşiktaş ile Arabam.com Konyaspor, Vodafone Park'ta karşılaştı. 

"Futbolun katili Mehmet Büyükekşi"

Beşiktaş taraftarı uzun süre "Futbolun katili Mehmet Büyükekşi" diye bağırarak, TFF Başkanı'nı protesto etti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında siyah-beyazlı yönetime göndermede bulunmuş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

İlgini Çekebilir
İşte Jesus'un yeni takımı
Habere Git

"Öyle bir karar alsak bile şampiyon yine başka bir takımdı"

"Hiçbir takım için haksızlık söz konusu değil. Bir takımımız çıkıp, 'Diğer takımlar 6 puan almış, ben 1 puan aldım. Hepsini iptal edin.' diyor. Bu akla zarar bir şey. Bir mantığı yok. Şu anda öyle bir karar alsak bile şampiyon yine başka bir takımdı. Bununla ilgili bıkmadan usanmadan başkanı, başkan yardımcıları, yöneticileri, daha sonra teknik direktörünün her gün bir açıklama yapması ne kadar doğru? Bununla ilgili, 'Hukuksuz ve adaletsiz' demek ligin marka değerine zarar veriyor. Bütün kulüplerimizin buna karşı çıkması lazım"

Beşiktaş, UEFA'ya başvurdu

Öte yandan Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi de, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep FK ve Hatayspor'un kalan maçlarıyla ilgili alınan karar dolayısıyla mağduriyet yaşadıklarını ve bu konuyla ilgili UEFA'ya başvuruda bulunduklarını belirtti.

Bilindiği üzere Türkiye Futbol Federasyonu, ligden çekilen Hatayspor ve Gaziantep FK'nin kalan maçlarının rakipleri lehine 3-0 hükmen tescil edilmesine karar vermişti.

İlgini Çekebilir
Mircea Lucescu teklifi reddetti!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler