Beşiktaş taraftarı Süper Kupa maçında kuzey tribünlerinde yer alacak

İsa Kethüda
23.07.2024 - 15:13 | Son Güncellenme: 23.07.2024 - 15:20

Turkcell Süper Kupa finalinde 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta siyah-beyazlı taraftarların hangi tribünde yer alacağı belli oldu.

Beşiktaş taraftarı Süper Kupa maçında kuzey tribünlerinde yer alacak

AJANSSPOR-HABER

Turkcell Süper Kupa finalinde 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta siyah-beyazlı taraftarların hangi tribünde yer alacağı açıklandı.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Beşiktaşımız, Turkcell Süper Kupa finalinde 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda Galatasaray ile karşılaşacak.

Taraftarların yer alacağı tribünler kurayla belirlendi

Turkcell Süper Kupa finalinde taraftarlarımızın yer alacağı tribünler, bugün Türkiye Futbol Federasyonu Riva Tesisleri’nde Asbaşkanımız Mete Vardar’ın katılımıyla gerçekleştirilen güvenlik ve koordinasyon toplantısının ardından yapılan kura çekimiyle belirlendi.

Beşiktaş taraftarı kuzey tribününde yer alacak

Kura çekimi sonucunda taraftarlarımız, Atatürk Olimpiyat Stadı’nın doğu ve kuzey tribünlerinde yer alacaklar" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray taraftarları ise Batı ve Güney tribünlerinde yer alacak.

Senin için hazırladığımız haberler