Beşiktaş-Kasımpaşa Maçı Öncesi Ozan Tufan Transferi Protestosu

Orhan Gülek
07.01.2023 - 19:07 | Son Güncellenme: 07.01.2023 - 19:33

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında evinde Kasımpaşa ile karşılaşan Beşiktaş'ta taraftarlar, gündemde olan Ozan Tufan transferini protesto etti. İşte detaylar

Beşiktaş-Kasımpaşa Maçı Öncesi Ozan Tufan Transferi Protestosu

AJANSSPOR - HABER

Zirve yarışının içinde kalmak isteyen Şenol Güneş'in Beşiktaş'ı sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geliyor. Zorlu mücadele öncesi siyah beyazlı taraftarlar, milli oyuncu Ozan Tufan aleyhinde tezahüratlarda bulundu.

"Ozan Tufan'ı istemiyoruz" tezahüratı

Hull City forması giyen 27 yaşındaki oyuncunun adının, Beşiktaş ile anılmasına tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlar, "Ozan Tufan'ı istemiyoruz" tezahüratlarında bulundu.

Şenol Güneş, Ozan Tufan'ı beğeniyor

Geçtiğimiz hafta Adana Demirspor galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Ozan Tufan'ı kadrosunda görmek istediği belirtmişti.

İlgini Çekebilir
CANLI| Beşiktaş - Kasımpaşa
Habere Git

Beşiktaş taraftarlarından "İstemiyoruz" kampanyası

Öyle ki Ozan Tufan'ın Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarının yükselmesi üzerine sosyal medyada da büyük Beşiktaş hesapları "İstemiyoruz" kampanyası başlattı. Oyuncunun Fenerbahçe formasıyla Süper lig'de en çok gol attığı takım Beşiktaş.  Ozan Tufan, 5 golü Kartal ağlarına göndermiş durumda.

Ozan Tufan transferi, akıllara Burak Yılmaz'ı getirdi

Beşiktaş taraftarının Ozan Tufan tepkisi sonrasında akıllara Burak Yılmaz'ın Beşiktaş'a transferinde yaşananlar geldi.  Siyah - beyazlı taraftarlar, o dönem Trabzonspor'da kadro dışı kalan ve adı Beşiktaş ile anılan Burak Yılmaz'ın transferine büyük tepki göstermişti. Ancak Beşiktaş Yönetimi ve teknik direktör Şenol Güneş, protestolara rağmen transferi gerçekleştirmişlerdi.

Yılmaz, Beşiktaş taraftarının takdirini kazandı

Burak Yılmaz, Beşiktaş'a gelmesi sonrası gösterdiği performansla yıldızlaşırken, taraftarın kalbinde  yer edindi. Yılmaz, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'e transfer olurken de alacaklarından feraget etmesi, siya beyazlı taraftarların takdirini kazanmıştı.

Ozan Tufan'ın performansı

Bu sezon başında Fenerbahçe'den Hull City'e transfer olan Ozan Tufan, İngiliz ekibi ile çıktığı 23 maçta 4 gol attı.

Senin için hazırladığımız haberler