Beşiktaş, Anastasios Bakasetas'ı transfer etmek istiyor

19.12.2023 - 14:09 | Son Güncellenme: 19.12.2023 - 14:10

Hasan Arat’ın başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte transferde yıldız isimlere yönelen Beşiktaş’ta Trabzonspor ile sözleşme uzatmaya sıcak bakmayan Anastasios Bakasetas gündeme geldi.

Beşiktaş, Anastasios Bakasetas'ı transfer etmek istiyor

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR ÖZEL

Hasan Arat’ın başkan olmasının ardından kadroda köklü değişiklikler yapmak için harekete geçen Beşiktaş’ta gündeme gelen isimler dikkat çekiyor. Sezon sonu Lille ile olan sözleşmesini tamamlayacak Yusuf Yazıcı’nın ardından bu kez de Trabzonspor’un yıldızı gündeme geldi. 

Sözleşmesi bitiyor

Beşiktaş, Trabzonspor ile sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas’ı gündemine aldı. Yunan futbolcu ile Karadeniz ekibinin sözleşme uzatma görüşmelerini takip eden Siyah-Beyazlılar, anlaşma sağlanamaması halinde sezon sonu sözleşmesini tamamlayacak başarılı futbolcu için devre arasında girişimde bulunabileceği belirtildi.

Trabzonspor’u reddetti

Trabzonspor'un 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde 3 milyon euro karşılığında Alanyaspor'dan transfer ettiği Anastasios Bakasetas, sezon sonunda sözleşmesini tamamlayacak. Bordo-Mavililerin sözleşme uzatma tekliflerine olumlu karşılık vermeyen deneyimli futbolcu için en son 1.75 milyon eurodan 3 senelik sözleşme teklif edildiği iddia edildi.

56 gole katkı koydu

Bu sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda 14 maça çıkan 30 yaşındaki futbolcu, 5 gol ve 2 asiste imza attı. Trabzonspor kariyerinde ise 117 kez sahaya çıkan başarılı futbolcu, 33 gol ve 23 asistle skor katkısı yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler