Beşiktaş, Berkay Yılmaz ve Yusuf Sarı iddialarını yalanladı!

11.12.2023 - 16:04 | Son Güncellenme: 11.12.2023 - 16:12

Beşiktaş, Freiburg'da oynayan Berkay Yılmaz ve Adana Demirspor'da forma giyen milli futbolcu Yusuf Sarı ile ilgili çıkan iddiaları yalanladı... İşte detaylar..

Beşiktaş, Berkay Yılmaz ve Yusuf Sarı iddialarını yalanladı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Fireburg U19'da oynayan Berkay Yılmaz ve Adana Demirspor forması giyen ve ismi Siyah-Beyazlı kulüp ile anılan Yusuf Sarı iddialarıyla ilgili resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama yaptı.

"Haberler tamamen asılsızdır"

Açıklamada, "Basında ve sosyal medyada, Kulübümüzün bazı oyuncularla transfer görüşmesi gerçekleştirdiği iddiasıyla yayınlanan haberler tamamen asılsızdır.

"İtibar edilmemesini önemle rica ederiz"

Futbol A Takımımızla ilgili her türlü gelişmenin resmi mecralarımızdan takip edilmesini, Kulübümüz tarafından paylaşılmamış haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz" ifadelerine yer verildi. 

Murat Sancak: Beşiktaş, Yusuf Sarı için teklif yapmadı

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Beşiktaş'ın Yusuf Sarı için kendilerine teklif yapmadığını açıkladı.

Sancak, "Yusuf Sarı ile alakalı Beşiktaş kulübünden herhangi bir teklif bana ulaşmadı. Ama yurt dışından 3 kulüp ciddi bir şekilde ilgileniyor. Burada da vereceğim cevap ederini bulan her futbolcu gitmek isterse ve kulüp menfaatine olacaksa niye olmasın. Ama transfer konuları bugünün değil transfer döneminde bakılır" şeklinde konuştu.

Fransız basını, Ligue 1 ekiplerinden Toulouse ve Olimpik Lyon kulübünün, Adana Demirspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Sarı ile ilgilendiğini hatta Lyon'un milli futbolcu için 5 milyon Euro'luk teklif yapmaya hazır olduğunu iddia etmişt

Senin için hazırladığımız haberler