'Beşiktaş transfer teklifi yaptı ama reddedildi'

01.02.2021 - 12:05 | Son Güncellenme: 01.02.2021 - 12:08

Beşiktaş transfer haberleri... Beşiktaş forvet transferinde mutlu sona ulaştı. Cenk Tosun'u kiralayan Beşiktaş'ın teklif yaptığı futbolcu ise belli oldu. Beşiktaş hangi ligden hangi forvet oyuncusuna teklif yaptı, teklif neden reddedildi? İşte detaylar ve yaşananlar...

'Beşiktaş transfer teklifi yaptı ama reddedildi'

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Ara transfer döneminde kadrosuna forvet transferi yapmak isteyen Beşiktaş, eski golcüsü Cenk Tosun'u yeniden kiraladı. Bu transferde mutlu sona ulaşan Beşiktaş'ın teklif yaptığı bir başka golcüyü Flaman basını açıkladı. Detaylar haberde...

Beşiktaş, Thomas Henry için teklif yaptı iddiası

Premier Lig ekibi Everton'da oynayan Cenk Tosun yeniden Beşiktaş'a döndü. Ancak; bu transfer öncesinde Beşiktaş'ın yaptığı bir hamle gündeme geldi. Nieuwsblad, Beşiktaş'ın Belçika'da Oud-Heverlee Leuven takımında oynayan Thomas Henry için teklif yaptığını iddia etti.

Transferin son anlarında yapılan teklif reddedildi

Belçika ekibi ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan futbolcu için İspanyol ekibi Celta Vigo'nun da devrede olduğu ancak; Oud-Heverlee Leuven'in transfere sıcak bakmadığı belirtildi.

Thomas Henry kaç gol attı?

Henry, bu sezon 22 maçta 16 gol atıp 4 kez de asist yaptığı. Öte yandan futbolcunun geleceğiyle ilgili bir açıklama da Leuven Teknik Direktörü Marc Brys tarafından yapıldı.

Teknik direktörü açıkladı: "Sanmıyorum"

Leuven Teknik Direktörü Marc Brys yaptığı açıklamada, "Transfer dönemininin bitimine saatler kala bir oyuncumuzu satacağımızı sanmıyorum" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler