Beşiktaş'tan Lucas Joao ve Branco Van den Boomen Harekatı | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
18.03.2023 - 10:29 | Son Güncellenme: 18.03.2023 - 10:34

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Reading’in golcüsü Lucas Joao ile Toulouse'ta oynayan Branco Van den Boomen’i kadrosuna katmak istiyor.

Beşiktaş'tan Lucas Joao ve Branco Van den Boomen Harekatı | Transfer Haberleri

Bu akşam İstanbulspor ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş, bir yandan da gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. İşte siyah-beyazlı takımın listesinde yer alan 2 oyuncu...

Beşiktaş, Lucas Joao ile ilgileniyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Siyah-Beyazlılar, önümüzdeki sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Beşiktaş’ın İngiltere Championship ekiplerinden Reading’in golcüsü Lucas Joao ile ilgilendiği ifade edildi.

Sky Sports’un duyurduğu habere göre, sezon sonu bonservisi bitecek olan Joao için Kara Kartal çalışma başlattı.

İlgini Çekebilir
Batshuayi'nin sahalardan ne kadar uzak kalacağı netleşti!
Habere Git

Yeni sözleşme talebi gelmedi

Yaz transfer döneminde bonservissiz şekilde istediği takıma transfer olabilecek 29 yaşındaki futbolcu için Reading Kulübü’nden şu ana kadar yeni sözleşme talebi gelmedi.

Bu sezonki performansı

Bu sezon 27 maçta 5 golü bulunan golcünün durumuyla ilgili rahat olduğu ve sezon sonunda tüm seçeneklerini değerlendireceği öğrenildi. 1.93 boyundaki Angolalı santrfor, asıl mevkisinin dışında sol kanat ve sağ kanatta da oynayabiliyor.

Branco Van den Boomen de listede

Kara Kartal, özellikle ara transfer döneminde Galatasaray'ın da gündemine gelen Hollandalı merkez orta saha Branco Van den Boomen’i kadrosuna katmak için harekete geçti.

İlgini Çekebilir
Avrupa devi G.Saraylı yıldızın peşinde! Görüşmeler başladı...
Habere Git

Branco Van den Boomen için bonservis ücreti ödenmeyecek

Fransa’da Toulouse forması giyen Branco Van den Boomen’in kulübü ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Bu yüzden Beşiktaş piyasa değeri 7 milyon Euro civarında olan orta saha oyuncusu için bonservis ücreti de ödemeyecek.

İlk görüşme olumlu geçti

Hollandalı futbolcunun menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği de gelen haberler arasında. Kulübüyle sözleşme uzatmayan 27 yaşında ve 1.88 boyundaki Van den Boomen merkez orta saha dışında 10 numara ve ön libero mevkilerinde de forma giyebiliyor. Hollandalı Boomen, Toulouse’da bu sezon 29 resmi maçta 6 gol ve 10 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler