Beşiktaş 2 Futbolcu için Kulüplerine Resmi Transfer Teklifi Yaptı

27.05.2022 - 23:07 | Son Güncellenme: 27.05.2022 - 23:27

Transfer haberleri | Beşiktaş transferde atağa kalktı. Siyah-Beyazlılar'da Ahmet Nur Çebi yönetimi iki futbolcunun kulübüne resmi transfer teklifi yaptı.

Beşiktaş 2 Futbolcu için Kulüplerine Resmi Transfer Teklifi Yaptı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk hedefinden uzak kalan Beşiktaş, gelecek sezon için hazırlıklarına başladı. Teknik direktörlük görevine Valerien Ismael'i getiren Siyah-Beyazlılar, transferde de düğmeye bastı.

İki oyuncuya resmi teklif

A Spor'un haberine göre Beşiktaş, iki futbolcunun kulüplerine resmi transfer teklifi yaptı. Kara Kartal, CSKA Sofia'dan Jordy Caicedo ve New England'tan Adam Buksa için görüşmelere başladı.

Adam Buksa kimdir?

12 Temmuz 1996 doğumlu Adam Buksa, futbola ülkesi Polonya'nın Garbarnia altyapısında başladı. Wisla ve Novara altyapılarında da oynayan Buksa, 2014 yılında Lechia Gdansk takımı ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Polonya'nın Zaglebie Lubin ve Pogon Szczecin kulüplerinde oynayan 25 yaşındaki santrfor, 2020'nin Ocak ayında ABD'nin New England takımına 4,20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

13 maçta 11 gol, 2 asist

Bu sezon New England ile 13 karşılaşmada görev alan Buksa, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Jordy Caicedo kimdir?

18 Kasım 1997 doğumlu Jordy Caicedo, ülkesi Ekvador'un CSNA altyapısında futbola başladı. Norte America, Deportivo Azogues ve Uni. Católica altyapılarında oynayan Caicedo, Uni. Católica takımıyla 2016'da profesyonel oldu. CD El Nacional ve EC Vitória oynayan 24 yaşındaki santrfor, Şubat 2021'de CSKA Sofia'ya transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta hedef Fenerbahçe'ye transfer çalımı! 2 futbolcu...
Habere Git

Bu sezon 46 maça çıktı, 22 gol attı

Jordy Caicedo, bu sezon 46 karşılaşmada forma giydi. 24 yaşındaki Ekvadorlu forvet, çıktığı maçlarda 22 kez gol sevinci yaşadı ve 1 defa asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler