Beşiktaş transferde hata yapmak istemiyor! Kerem Atakan Kesgin, Amiri...

Orhan Gülek
06.08.2022 - 21:01 | Son Güncellenme: 06.08.2022 - 21:12

Yeni sezonda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündemden düşmeyen Sivassporlu futbolcu Kerem Atakan Kesgin için görüşmeleri sıklaştı. İşte detaylar

Beşiktaş transferde hata yapmak istemiyor! Kerem Atakan Kesgin, Amiri...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Süper Lig 'de maçlar başlarken bir yandan da transfer süreci tüm hızıyla devam ediyor. Sol bek transferini tamamlayan ve orta sahaya oyuncu bakan Beşiktaş, hata yapmak istemiyor.

Kerem Atakan için Boyd ve 1 milyon euro

Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Sivasspor’daki Kerem Atakan için görüşmelerini sıklaştırdı. Genç oyuncu için 2 milyon euro isteyen kırmızı beyazlılara Boyd ve 1 milyon euro önerildi. Bu transferin bitme ihtimalinin yükseldiği öğrenildi.

Kerem Atakan Kesgin'in sözleşme durumu

Merkez orta sahada, 10 numara ve sağ açık mevkilerine oynayabilen Kerem Atakan Kesgin'in Sivasspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2023'e kadar devam ediyor. 21 yaşında ve 1.76 boyundaki futbolcuya Transfermarkt verilerine göre 1 milyon euro değer biçiliyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın yıldızına sürpriz teklif!
Habere Git

Beşiktaş, Amiri için harekete geçti

Öte yandan siyah beyazlı yönetim, Almanya Bundesliga temsilcisi Bayer Leverkusen forması giyen orta saha oyuncusu Nadiem Amiri için harekete geçti. Menajerler tarafından önerilen Amiri için kiralık teklifi yapıldı. Ancak Alman ekibi, 25 yaşındaki orta saha Nadiem Amiri'yi satmak istiyor.

Nadiem Amiri'nin performansı

Geçen sezon Genoa'da kiralık olarak geçiren başarılı futbolcu, İtalyan ekibinde toplam 13 maça çıktı ve bir asist yaptı. 

Senin için hazırladığımız haberler