Beşiktaş, Emirhan Topçu transferinde mutlu sona yakın! Fark 500 bin Euro...

13.07.2022 - 15:35 | Son Güncellenme: 13.07.2022 - 18:40

Yeni sezon öncesinde kadrosunu 5 isimle takviye eden Beşiktaş, savunmaya yapmayı planladığı Türk oyuncu transferinde de mutlu sona çok yakın. İşte detaylar...

Beşiktaş, Emirhan Topçu transferinde mutlu sona yakın! Fark 500 bin Euro...

Kartal YİĞİT - AJANSSPOR

Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Transferde 1-Gedson Fernandes, Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka'ya imza attıran Beşiktaş, savunmaya genç bir yerli takviyesi yapmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Gündemdeki isimler Emrecan ve Emirhan

Bu doğrultuda siyah beyazlılar, Süper Lig'in yeni ekibi İstanbulspor'un 21 yaşındaki stoperi Emrecan Uzunhan ile TFF 1. Lig'e düşen Çaykur Rizespor'un yine 21 yaşındaki savunmacısı Emirhan Topçu'yu gündemine almıştı.

Görüşmeler sürüyor

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı bugün düzenlediği basın toplantısında iki oyuncu için kulüpleriyle görüşmelerini sürdürdüklerini, şartların uygun olması halinde iki futbolcuyu da kadrolarına katmak istediklerini söyledi.

İlgini Çekebilir
Kazancı'dan kadro dışı kalan Saatcı ve transfer açıklaması
Habere Git

Emirhan Topçu transferinde fark 500 bin Euro

Öte yandan Beşiktaş'ın, Emirhan Topçu'nun transferinde sona yaklaştığı bilgisi geldi. Siyah beyazlıların, Çaykur Rizespor ile yaptığı görüşmede, Karadeniz ekibinin Emirhan Topçu için 1,5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Beşiktaş'ın ise bu transferi 1 milyon Euro'ya bitirmeye çalıştığı ifade edilirken, siyah beyazlıların anlaşmaya vardığı futbolcunun transferini kısa süre içerisinde sonuçlandıracağı bildirildi.

Emirhan Topçu'nun performansı

Çaykur Rizesspor altyapısından yetişen Emirhan Topçu, 2019/20 sezonunu devre arasında Bosna ekibi Celik Zenica'da yarım sezon kiralık olarak forma giydi. 2020-21 sezonunun Ocak ayında TFF 1. Lig ekibi Menemenspor'a kiralanan genç stoper, geçtiğimiz sezonu ise Çaykur Rizespor'da geçirdi. Emirhan Topçu geride kalan sezonda 13 maçta forma şansı buldu. 21 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 300 bin Euro...  

Senin için hazırladığımız haberler