Beşiktaş West Ham'dan Arthur Masuaku'yi kiraladı

Feride Kara
01.08.2022 - 00:22 | Son Güncellenme: 01.08.2022 - 11:16

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz'ın ayrılığının ardından West Ham forması giyen Demokratik Kongolu sol bek Arthur Masuaku'yi satın alma opsiyonuyla bir yıllığına kiraladı

Beşiktaş West Ham'dan Arthur Masuaku'yi kiraladı

İngiltere Premier Lig ekibi West Ham'da forma giyen Arthur Masuaku'nin Beşiktaş'a kiralık olarak transferi tamamlandı.  

Kiralık olarak geliyor

Beşiktaş Masuaku'yi satın almak isterken West Ham bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro istedi. Bunun üzerine Masuaku'yu kiralamak için teklif yapan Beşiktaş bu konuda anlaştı. West Ham 2 yıl daha sözleşmesi bulunan Masuaku satın alma opsiyonuyla kiralandı.

Detaylara Ajansspor ulaştı

Ajansspor'un ulaştığı detaylara göre West Ham United 2,5 milyon Euro isterken Beşiktaş 2 milyon Euro'ya satın alma opsiyonunu bitirmek istiyor. Pazarlıklar bu konuda sürerken Arthur Masuaku'ye 800 bin Euro garanti ve bonuslarla 1 milyon Euro yıllık ücret ödenecek. Masuaku West Ham'da yıllık 1,5 milyon Euro kazanırken aradaki 500 bin Euro'luk farkı İngiliz kulübü ödeyecek. 

Premier Lig'de 13 maçta forma giydi

Geçen sezon West Ham United formasıyla Premier Lig'de 13 maçta forma giyen Arthur Masuaku 1 gol ile 1 asist kaydetti. Kariyerinde 237 resmi maça çıkan Masuaku, 5 gol ve 22 asistlik performans sergiledi. 11 kez Demekrotik Kongo Cumhuriyeti Milli Takımı'nın formasını giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler