Beşiktaş'ta Angelo Gabriel olmadı! Hedef Badredine Bouanani

01.09.2024 - 17:20 | Son Güncellenme: 01.09.2024 - 17:42

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Angelo Gabriel'in Suudi kulübü Al-Nassr' ile anlaşmasının ardından rotasını Fransa'ya çevirdi...

Beşiktaş'ta Angelo Gabriel olmadı! Hedef Badredine Bouanani

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında bu akşam deplasmanda Net Global Sivasspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Angelo Gabriel olmadı

İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'de forma giyen Angelo Gabriel ile ilgilenen siyah-beyazlılar, İngiliz kulübünden olumlu geri dönüş alamadı. Ariyadhiah sitesinde yer alan habere göre; Angelo'nun, Suudi ekibi Al-Nassr'a transfer olduğu belirtildi.

Hedef Badredine Bouanani

A Spor'da yer alan habere göre; Beşiktaş, Angelo Gabriel'in Al-Nassr ile anlaşmasının ardından rotasını Fransa Ligi'ne çevirdi. Kara Kartal, Nice'te forma giyen 19 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Badredine Bouanani'yi listesine aldı.

Nice performansı

Fransız temsilcisi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden Cezayirli futbolcu, görev aldığı 31 karşılaşmada 4 asist kaydetti.

Badredine Bouanani, futbola Lille altyapısında başladı ve 2022 yılında Nice'e transfer oldu. 19 yaşındaki genç futbolcu geçen sezonun ikinci yarısını Lorient'te kiralık olarak geçirmişti.

Milli Takım kariyeri

Cezayir Milli Takımı'nda da oynayan sağ kanat, görev aldığı 5 maçta 1 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler