Beşiktaş transferde yeni kalecisini İstanbul'da buldu!

21.07.2021 - 10:31 | Son Güncellenme: 21.07.2021 - 10:33

Beşiktaş, kaleci transferi yapacak. Siyah-beyazlıların Başakşehir ile Mert Günok transferi konusunda anlaşmaya vardığı gündemde. İşte detaylar...

Beşiktaş transferde yeni kalecisini İstanbul'da buldu!

AJANSSPOR-HABER 

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Şu ana kadar Salih Uçan, Mehmet Topal ve Kenan Karaman transferlerini açıklayan Beşiktaş'ın Mert Günok'u kadrosuna katmak istediği gündemde. Detaylar haberde... 

Mert Günok, Beşiktaş yolunda

Fanatik'te yer alan habere göre; Beşiktaş, Mert Günok transferinde önemli bir aşama kaydetti. Beşiktaşlı yöneticiler, düşük bir bonservis bedeliyle birlikte 32 yaşındaki kaleciyi kadrosuna katacak. 

Şampiyonlar Ligi faktörü etkili oldu

Habere göre; Başakşehir ile 2 yıl kontratı bulunan ve Trabzonspor'un da transfer listesinde yer alan Mert Günok, Şampiyonlar Ligi faktörü sebebiyle siyah-beyazlılara transfer olmaya sıcak baktı. 

Fenerbahçe'de de oynamıştı

Fenerbahçe ve Bursaspor maceralarının ardından kariyerinin en büyük çıkışını yaptığı Başakşehir'in yolunu tutan 32 yaşındaki kaleci, 1 lig şampiyonluğu yaşadığı Turuncu Lacivertli ekipte toplam 118 maça çıktı. Kalesinde 134 gol gören Mert, 38 maçı ise gol yemeden tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler