Transfer Haberleri | Beşiktaş, Nicolas Pepe ile Anlaşma Sağladı

04.09.2023 - 15:02 | Son Güncellenme: 04.09.2023 - 15:52

Bu sezon UEFA Konferans Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş'ın Arsenal'ın sağ kanat oyuncusu Nicolas Pepe ile anlaşmaya vardığı iddia ediliyor. İşte tüm detaylar

Transfer Haberleri | Beşiktaş, Nicolas Pepe ile Anlaşma Sağladı

AJANSSPOR - HABER

Avrupa kupalarına listelerin gönderilmesi için son saatler yaşanırken Fransa'dan Türkiye için sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; bonservisi Arsenal'de bulunan Nicolas Pepe, Paris'te bir Türk kulübü için sağlık kontrollerinden geçti.

Pepe'den Beşiktaş'a yeşil ışık!

Haberde; Pepe'nin ilk etapta Türkiye seçeneğine sıcak bakmadığı ancak fikrinin değiştiği yazılırken, yıldız oyuncunun Beşiktaş'a imza atmasının beklendiği kaydedildi.

Arteta, Pepe'yi kiralık göndermişti

Futbolcunun İstanbul'a gelerek son sağlık kontrolü sonrası imza atması bekleniyor. Arsenal Teknik Direktörü Mikel Arteta'nın kadroda düşünmediği Nicolas Pepe, geçtiğimiz sezonu Fransa'nın Nice takımında kiralık geçirmişti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta hedef 3 isim! Son durumlar belli oldu
Habere Git

Pepe'nin Arsenal performansı

Arsenal'in 2019 yılında 80 milyon euro karşılığında transfer ettiği Pepe, İngiliz ekibiyle 112 resmi maça çıktı ve 27 gol, 21 asistlik katkı sağladı.

Pepe'nin piyasa değeri 18 milyon Euro

Arsenal'in gelecek sezonki kadro yapılanmasında düşünülmeyen futbolcunun, İngiliz kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi bulunuyordu. Transfermarkt'in verilerine göre Fildişi Sahili oyuncunun piyasa değeri 18 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler