Beşiktaş, Kayserispor'dan Onur Bulut'u Transfer Etti

Akın Ungan
08.02.2023 - 18:58 | Son Güncellenme: 08.02.2023 - 19:45

Son dakika | Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde Kayserispor ile sözleşme uzatan Onur Bulut'u transfer etti. Futbolcu ile kontrat imzalandı. İşte detaylar...

Beşiktaş, Kayserispor'dan Onur Bulut'u Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk parolası ile mücadele eden Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam etti. Siyah-Beyazlılar, Kayserispor'da forma giyen Onur Bulut'u transfer etti.

Kayseri ile 3 yıl uzatmıştı, Beşiktaş'a transfer oldu

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde Kayserispor ile 3 yıl sözleşme uzatan Onut Bulut'u kadrosuna kattığını duyurdu. Ahmet Nur Çebi yönetimi, transferi resmen açıkladı.

2025-26 sezonuna kadar sözleşme imzalandı

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Onur Bulut’un transfer süreci tamamlandı. Kulübümüz, profesyonel futbolcu Onur Bulut ile 2025-26 sezonu sonuna kadar sözleşme imzalamıştır" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Malatyaspor ve Hatayspor ligden çekiliyor
Habere Git

Sosyal medya paylaşımı tepki çekti

6 Şubat sabahı, saat 04.17'de meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem merkezi Kahramanmaraş ile beraber toplam 10 ile etki etti. Birçok vatandaş enkaz altında kalırken, sivil toplum kuruluşları ile devlet yetkilileri yardım kampanyalarına başladı. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, ülkenin dört bir yanından destek birimleri ve yardım kolileri afet bölgesine sevk edildi. Beşiktaş'ın sosyal medyadan yaptığı transfer duyurusu bazı vatandaşların tepkisini çekti. Birçok kişi Beşiktaş admininden paylaşımın silinmesini istedi. Bazı kişiler ise kulübün işini yaptığını savundu.

Beşiktaş'ın yardım kampanyası devam ediyor

Öte yandan Beşiktaş, birçok kulüp gibi afet bölgesi için başlattığı yardım kampanyasına devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın son yaptığı paylaşımda, "Deprem bölgesine gönderilecek olan yardım malzemelerinin yüklü olduğu tırlarımız Vodafone Park’tan afet bölgesine doğru yola çıkmaya devam ediyor!" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
TFF, transfer ve tescil döneminin uzatılması için FIFA'ya başvurdu
Habere Git

Onur Bulut'un bu sezonki performansı

16 Nisan 1994 doğumlu 28 yaşındaki Onur Bulut, bu sezon Kayserispor forması ile 23 karşılaşmada görev aldı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran tecrübeli sağ bek, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler