Beşiktaş tribünlerinden üç futbolcuya tepki!

Akın Ungan
19.02.2024 - 21:43 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 21:55

Beşiktaş'ın Süper Lig'de Konyaspor ile oynadığı maçta Vincent Aboubakar, Rachid Ghezzal ve Salih Uçan oyuna girerken Siyah-Beyazlı tribünlerden tepki gördü.

Beşiktaş tribünlerinden üç futbolcuya tepki!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 26'ıncı haftasında Beşiktaş ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan mücadelede tribünler üç futbolcuya tepki gösterdi.

Aboubakar, Ghezzal ve Salih Uçan'a tepki

Beşiktaş taraftarı, uzun süre sonra kadroda yer alan ve maçın 81'inci dakikasında Cenk Tosun'un yerine oyuna giren Vincent Aboubakar'a tepki gösterdi. Tabelada Aboubakar'ın numarası yandığında yıldız oyuncunun ismi anons edilirken tepkiler dikkat çekti. Vincent Aboubakar, yönetim tarafından verilen kadro dışı kararından 2 ay sonra ilk kez Beşiktaş formasını sırtına geçirdi.

Beşiktaş taraftarı, Aboubakar ile aynı dakikada oyuna giren Rachid Ghezzal'a da tepki gösterdi. Kadro dışı kalan fakat daha sonra affedilen oyuncular arasında yer alan Cezayirli, sakatlığının ardından eski formuna dönememiş ve performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelmişti. Ghezzal, Konyaspor karşısında 81'inci dakikada Milot Rashica'nın yerine oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın altın çocuğu Semih Kılıçsoy yine sahnede! Konya geçildi
Habere Git

Tribünler, 86'da ise Salih Uçan'a tepki gösterdi. Milli futbolcu, yeni transfer Ernest Muci'nin yerine oyuna dahil olurken taraftar tarafından ıslıklandı.

Senin için hazırladığımız haberler