Beşiktaş üç bölgeye transfer yapacak

24.08.2020 - 19:38 | Son Güncellenme: 24.08.2020 - 19:38

Son dakika Beşiktaş transfer haberi... Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, transfer yapılacak bölgeleri açıkladı. Peki Beşiktaş hangi bölgelere transfer yapacak? Emre Kocadağ ne dedi? İşte detaylar...

Beşiktaş üç bölgeye transfer yapacak

AJANSSPOR - HABER

Emre Kocadağ, PAOK ile yapılacak Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu maçı öncesinde açıklamalar yaptı

BeIN SPORTS'a konuşan ve PAOK maçıyla ilgili görüşlerini açıklayan Kocadağ, "Sıkışık bir takvim var. Bu maç planlarımızı etkiledi diyebiliriz çünkü transferlerde de çok acele etmek istemiyorduk. Yine de bu maça yetiştirebildiklerimizi yetiştirdik. İnşallah, eksiklerimize rağmen iyi bir maç oynar ve kazanırız" dedi.

Bu zamana kadar yapılan transferlere değinen Beşiktaşlı yönetici, "Erdal Torunoğulları ve başkanımızla birlikte hocamızın istekleri doğrultusunda transferler yapıyoruz. Yaptığımız transferler nokta atışı transferler oldu. Hocamızın gönlünden geçen ve takip ettiği oyuncular oldu" diye konuştu.

Transfer yapacaklarını bölgeler hakkında bilgi veren Kocadağ, "Sayıca eksik olduğumuz bölgeler var. Santrfor, sağ bek, belki bir kenar oyuncusu... Oralara transferler yapayacağız. Yapmamız lazım. Onun için çalışıyoruz. Belli kriterler içinde olacak" dedi.

15-20 gün içinde transferleri bitireceklerini vurgulayan Beşiktaşlı yönetici, "Acele etmiyoruz. Daha çok fırsat çıkacak. 15-20 gün bir süremiz var. İnşallah o süre zarfında biz transferleri bitirmiş oluruz" ifadesini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler