Beşiktaş uçakları arka arkaya indiriyor! Rachid Ghezzal ne zaman gelecek?

09.08.2021 - 19:50 | Son Güncellenme: 09.08.2021 - 20:07

Beşiktaş’ın transfer ettiği Rachid Ghezzal'ın ne zaman geleceği sorusu yanıt buldu. Cezayirli yıldız 10 Ağustos Salı saat 14.00’te İstanbul’da olacak.

Beşiktaş uçakları arka arkaya indiriyor! Rachid Ghezzal ne zaman gelecek?

AJANSSPOR-HABER

Bugün yeni transferi Alex Teixeira’yı İstanbul’a getiren Beşiktaş, taraftarlarına bir müjde daha verdi. Siyah-beyazlılar transferi için hem kendisi hem de Leicester City ile anlaşma sağlanan Rachid Ghezzal’ın geliş tarihini duyurdu.

Uçağı saat 14.00'te inecek 

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Rachid Ghezzal yarın (10 Ağustos Salı) saat 14:00’de İstanbul Atatürk Havalimanı, Genel Havacılık Terminali’ne iniş yapacak. Siyah-beyazlı taraftarların Cezayirli futbolcuyu havaalanında karşılaması bekleniyor. 

Galatasaray ile büyük rekabet yaşadılar

Beşiktaş’ın, geçen sezon attığı 8 gol ve yaptığı 17 asistle şampiyonlukta büyük pay sahibi olan yıldızının lisansını lige yetiştirebilmek için hemen işlemlere başladığı öğrenildi. Transferi Beşiktaş ile Galatasaray arasında yoğun bir rekabete sahne olan 29 yaşındaki futbolcu eski kulübünü tercih etti. 

 

Zorlu transfer sürecinden Beşiktaş galip çıktı

Siyah-beyazlıların yaklaşık 2.5 milyon Euro artı bonuslar karşılığında Rachid Ghezzal ile anlaşma sağladığı ifade ediliyor. Beşiktaş bu futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Leicester City ile de 3 milyon Euro’ya el sıkıştığı belirtiliyor.  

 

Emre Kocadağ ilk sinyalleri vermişti

Geçtiğimiz hafta sonu A Spor'a bağlanan Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ, imza atılmadan transferin bitmeyeceğini vurgulayarak; Ghezzal transferinin mutlu sonla bittiğine ilişkin ilk sinyalleri şu sözlerle vermişti:

İlgini Çekebilir
Beşiktaş yeni 10 numarasına kavuştu! Alex Teixeira, İstanbul'da
Habere Git

"Biz kendi şartlarımıza uyan şekilde transferleri bitirmeyi istiyoruz. Yapamadığımız transferler de olabilir süreç içerisinde. Bahsettiğiniz rakamlardan (3.8 milyon Euro) daha düşük rakamlar konuşuluyor. Süreç olumlu ilerliyor. Ama Başkanımız da 'İmza atılmadan bu işlere bitildi denmez' demişti. Hem kulübüyle hem de oyuncuyla prensip anlaşmasına vardık..."

 

Senin için hazırladığımız haberler