Ümraniyespor - Beşiktaş: 0-2 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
22.04.2023 - 20:53 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 21:03

Son dakika | Süper Lig'de Beşiktaş, Ümraniyespor deplasmanında 2-0 kazanarak, yenilmezlik serisini sürdürdü. İşte maç sonucu, goller ve yazılı özet...

Ümraniyespor - Beşiktaş: 0-2 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Ümraniyespor ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Siyah-Beyazlılar, Ümraniye Hekimbaşı Şehir Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi 2-0 kazanarak, Nevzat Demir Tesisleri'ne döndü.

Son haftaların yıldızı Redmond sahnede!

Beşiktaş, son haftaların formda ismi Nathan Redmond'un golüyle 1-0 öne geçti. Redmond, son 26. haftada oynanan İstanbulspor maçından bu yana 4 gol, 3 asistlik katkı sağladı.

25. dakikada Ümraniyespor savunmasından sekerek ceza yayına doğru düşen topa Cenk Tosun dokundu. Bu dokunuş, savunma arkasına sarkan Redmond'a iyi bir pas oldu. Bir anda kaleciyle karşı karşıya kalan Redmond, rakip fileleri havalandırmayı başardı.

Aboubakar çalıma dizdi, golünü attı!

Beşiktaş, 71. dakikada Aboubakar'ın harika golüyle farkı 2'ye çıkardı. Kamerunlu golcü attığı çalımlarla bireysel yeteneğini konuşturarak, karşılaşmanın son golünü kaydetti.

Ceza sahası sol çaprazda 3 rakibinin arasından çıkan Aboubakar, ayak içiyle uzak köşeden topu ağlara gönderdi.

Beşiktaş, bu galibiyetle puanını 62'ye yükseltti ve Fenerbahçe'nin 1 puan gerisinde 3. sırada yer aldı. Ümraniyespor ise 23 puan ile ligin son sırasından kurtulamadı.

Senin için hazırladığımız haberler