Beşiktaş, Umut Meraş için son virajda!

26.08.2021 - 23:41 | Son Güncellenme: 26.08.2021 - 23:50

Son dakika transfer haberleri... Beşiktaş Kulübü, Fransa Ligue 2 ekiplerinden Le Havre'nin milli sol beki Umut Meraş'ı bitirmeye çok yakın. İşte detaylar...

Beşiktaş, Umut Meraş için son virajda!

AJANSSPOR - HABER

 

Önümüzdeki yıl, 3 kulvarda birden mücadeleye hazırlanan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Şimdiye dek, Alex Teixeira; Batshuayi, Mehmet Topal, Salih Uçan ve Kenan Karaman gibi isimlerle anlaşan Kara Kartal, ibreyi Umut Meraş'a kırdı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de "İstiyorum" dediği oyuncunun transferinde sona gelindi. 

Taraflar arasında anlaşma sağlandı

NTV Spor'un haberinde, Beşiktaş Kulübü'nün Le Havre ile Umut Meraş'ın bonservisi konusunda anlaşmaya vardığı iddia edildi. Ayrıca, Meraş'ın iki gün içerisinde İstanbul'da olacağı ileri sürüldü. 

Başkan Çebi: "İsteğimiz devam ediyor..."

Bir gün önce, basın mensuplarını Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde ağırlayan Başkan Ahmet Nur Çebi; Kaan Ayhan ve Umut Meraş sorusuna şu cevabı vermişti:

 

"Her ikisine dair isteğimiz devam ediyor. Gurur duyuyorum onlarla çünkü hepsi doğru isimler. Bizi güzel temsil ediyorlar. Bize bırakmıyorlar ama uğraşıyoruz"

İlgini Çekebilir
Gedson, Kaan, Umut, Ljajic... Çebi, transferde son durumu anlattı
Habere Git

Umut Meraş'ın istatistikleri

Türkiye'de Boluspor ve Bursaspor gibi ekiplerin formasını giyen İstanbul doğumlu Umut Meraş, Le Havre formasıyla şimdiye dek 57 maça çıkarken 1 gol atıp 2 asist yaptı. Meraş, 2019'da 1.3 milyon Euro bedelle Le Havre'ye geçmişti. 25 yaşındaki Sarıyer çıkışlı oyuncunun güncel piyasa değeri 2.2 milyon Euro civarında.

Senin için hazırladığımız haberler