Beşiktaş, Vagner Love için Alanyaspor'a ne kadar teklif etti? Açıkladılar...

21.01.2018 - 23:09 | Son Güncellenme: 21.01.2018 - 23:09

Beşiktaş, Vagner Love için Alanyaspor'a ne kadar teklif etti? Açıkladılar...

Beşiktaş’ın Alanyaspor forması giyen Vagner Love için sunduğu transfer teklifinin detayları belli oldu.

Geçen sezon başında transfer olduğu Alanyaspor’da attığı gollerle herkesi kendi hayran bırakan Love bu transfer döneminin başında Flamengo’ya çok yakındı. Ancak devreye Beşiktaş’ın girmesi işleri değiştirdi.

İşte Beşiktaş'ın Vagner Love teklifi!

Brezilya’nın ünlü Globo Esporte gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Love için Alanyaspor’a 2.3 milyon euroluk bir teklif sundu. Görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Alanyaspor'u ikna edemedi!

Lig arasını fırsat bilerek Brezilya’ya giden Love burada Flamengo yöneticileri ile bir araya gelmiş ve transfer için anlaşmıştı. Alanya’yı ikna etmek için Türkiye’ye dönen 33 yaşındaki oyuncu Beşiktaş’ın teklifi sonrası ülkesine dönme şansı kalmadı. Zira Flamengo’nun kiralama teklifi de Alanyaspor tarafından reddedildi.

Love, Flamengo'ya transferi için ne demişti?

Geçen hafta başında Brezilya'dan dönen Vagner Love, havaalanında Flamengo transferi için şunları söylemişti: "Tüm zorluklara rağmen transfer için olumlu düşünüyorum. Kalbim hızlı çarpıyor çünkü Flamengo benim kalbimin takımı."

Rota İngiltere'den Süper Lig'e döndü!

Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş forvet için ilk olarak İngiltere'nin yolunu tutmuş, başkan Fikret Orman burada Islam Slimani transferi için Leicester City yönetimiyle görüşmeler gerçekleştirmişti. Ancak daha sonra rota Süper Lig'e döndü ve Vagner Love ile Samuel Eto'o isimleri gündeme geldi. 

Geçtiğimiz hafta Cyle Larin'i sağlık kontrolünden geçiren ve görüşmelere başlandığını da KAP'a bildiren Beşiktaş bu transferi henüz sonuçlandırabilmiş değil. Siyah beyazlılar bu transferi gerçekleştirse dahi forvete bir takviye daha yapacak. 

Hatta geçtiğimiz günlerde çıkan bir haberde Larin ile Love'un takas olabileceği iddia edilmişti. 

AJANSSPOR

Alanyaspor'dan Love açıklaması! Beşiktaş'a gidecek mi?

Öte yandan Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Beyaz TV canlı yayına bağlanarak Vagner Love transferiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cuma günü Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'la konuştuğunu söyleyen Çavuşoğlu, yıldız oyuncularını bu dönemde satmayı düşünmediklerini kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler