Beşiktaş, Vagner Love'la masaya oturdu! FIFA ile tehdit etmişti...

18.01.2019 - 10:25 | Son Güncellenme: 18.01.2019 - 10:55

Beşiktaş, Vagner Love'la masaya oturdu! FIFA ile tehdit etmişti...

Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan Vagner Love'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Herkesin merakla beklediği konu, Love ne zaman Beşiktaş'tan ayrılacak?

Şenol Güneş'in tavsiyesi, Beşiktaş yönetiminin kararıyla kadro dışı bırakılan Love henüz siyah beyazlı ekiple henüz anlaşmış değil. 

Beşiktaş, Love'un sözleşmesini feshedecek mi?

Globo Esporte'de yer alan habere göre Brezilyalı golcü ile yönetim, sözleşmenin feshi konusunda görüşmelere başladı. 5 aylık maaşını tahsil etmek isteyen 34 yaşındaki oyuncu, kulübü FIFA'ya gitmekle tehdit etmişti. Bu hamle üzerine Beşiktaş, Love'la masaya oturdu.

Corinthians'tan Vagner Love açıklaması! Transfer...

Brezilya Serie A ekibi Corinthians da bu gelişmeyi yakından takip ediyor. teknik direktör Carille, Love'un transfer edilmesi halinde onu, Boselli ile beraber oynatabileceğini açıklamıştı.

Geçen sezonun devre arasında Alanyaspor'dan transfer edilen Love, beklentilerin oldukça uzağında kalmıştı. 

Brezilyalı bu sezon forma giydiği 16 maçta 7 gollü bir performans sergilemişti. 

Şenol Güneş, Love için ne demişti?

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, geçen hafta düzenlediği basın toplantısında Love'la ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Çok yetenekli ama bizde tutmadı. Oynamadığında ise sorun yapmıyor ama biz verimi alamadık yine de. Biz, Güven ve Mustafa'yı oynatırken o kadar para verdiğimiz Love'ı tutmanın anlamı yok."

Fikret Orman: 'FIFA'ya gidecekse uçaklar var'

Fikret Orman ise yıldız oyuncuyla ilgili, "Love'un alacağı var ancak FIFA'ya gidecekse uçaklar var. Love da mutsuz, biz de mutsusuz. Belirlie bir bonservis bedeli ödedik, kimse bize akılsız gözüyle bakmasın" şeklinde konuşmuştu. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler