Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı yıldız için devrede!

30.06.2017 - 09:55 | Son Güncellenme: 30.06.2017 - 09:55

Beşiktaş ve Fenerbahçe aynı yıldız için devrede!
Fenerbahçe ve Beşiktaş, Fransızların ünlü yıldızı için kapışacak. İki ezeli rakip bu transferde de kozlarını paylaşırken, bakalım mutlu sona kim ulaşacak.
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon öncesi Hatem Ben Arfa'yı transfer etmek için büyük çaba harcamış ancak yüksek maliyeti nedeniyle geri adım atmak zorunda kalmıştı.
PSG'de problemli bir dönem geçiren Fransız yıldız, yeniden siyah-beyazlıların gündemine geldi. Başkan Orman ve ekibi, menajerler aracılığı ile önerilen 30 yaşındaki futbolcuyu transfer listesine dahil ederken, mali şartlara göre hareket etme kararı aldı.
Fenerbahçe'nin de forvet arkasına tranfser etmek istediği Fas asıllı futbolcu Hatem Ben Arfa için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Hem menajerinin hem de kulübü PSG'nin kendisine Sarı- Lacivertli kulübe imza atması yönünde telkinde bulunduğu Fenerbahçe yöneticisi Ali Yıldırım'ın da kendisiyle 1-2 gün içinde yüz yüze görüşüp oyuncuyu imza için ikna edeceği ifade ediliyor.
Ben Arfa, geçtiğimiz sezon Fransa Lig'nde çoğu maçta kulübede oturmuştu. PSG ile 32 maça çıkan Hatem Ben Arfa, Şampiyonlar Ligi'nde sadece 3 kez sahaya çıkabildi. Toplamda 4 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. Bu transferde kimin mutlu sona ulaşacağı ise şimdiden merak konusu.
Bu arada Aboubakar konusunda somut bir gelişme sağlayamayan Beşiktaş, Meksika Ligi'nde Tigres forması giyen Andre-Pierre Gignac üzerine de yoğunlaştı.
Siyah-beyazlıların, 31 yaşındaki futbolcunun menajeri ile görüşmek için Pazartesi günü Londra'ya gideceği öğrenildi. (Sabah)
Senin için hazırladığımız haberler