Beşiktaş ve Fenerbahçe Brezilyalı sol bekin transferi için yarışta!

29.08.2024 - 20:19 | Son Güncellenme: 29.08.2024 - 20:30

Süper Lig devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin, Al Ahli'de forma giyen Renan Lodi ile ilgilendiği iddia edildi. İşte detaylar...

Beşiktaş ve Fenerbahçe Brezilyalı sol bekin transferi için yarışta!

AJANSSPOR-HABER

Ferdi Kadıoğlu'nun ayrılığı sonrası sol bek pozisyonu için arayışa geçen Fenerbahçe ve Arthur Masuaku'nun Lugano maçı performansı sonrası o bölgeye çözüm arayan Beşiktaş, aradığı reçeteyi Suudi Arabistan'da buldu.

Fenerbahçe ve Beşiktaş transfer yarışında karşı karşıya

Fransız basınından L'Equipe'nin haberine göre; Siyah-Beyazlı ve Sarı-Lacivertli kulüpler, Al-Ahli'de forma giyen Renan Lodi ile ilgileniyor.

Piyasa değeri 50 milyon Euro'ya ulaştı

Brezilyalı yıldız, özellikle Atletico Madrid yıllarında oynadığı futbol ile büyük beğeni topladı. 26 yaşındaki Brezilyalı sol bekin o dönem piyasa değer 50 Milyon Euro'ya ulaşmıştı.

İlgini Çekebilir
İsmail Kartal'ın ekibinde yer almıştı! Fenerbahçe ile ilgili flaş açıklamalar
Habere Git

Kariyeri boyunca büyük bonservisler ödendi

Renan Lodi'ye sırasıyla; Atletico Madrid 22 milyon, Marsilya 20 milyon ve Al-Hilal 23 milyon Euro bonservis ödedi. Yıldız oyuncuya daha henüz 26 yaşında olmasına rağmen 3 kulüp tarafından tam 65 Milyon Euro bonservis ödendi.

Brezilya Milli Takımı'nda forma giydi

Brezilyalı Sol Bek, kulüp bazında kariyerinde çıktığı 243 karşılaşmada 11 gol 21 asistlik performans sergiledi. Ayrıca 19 kere de Brezilya Milli Takımı'nın formasını terleten oyuncu, milli takımda herhangi bir skor katkısı üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler