Fenerbahçe, Alexander Sörloth'u Transfer Listesine Aldı

İsa Kethüda
07.05.2022 - 11:40 | Son Güncellenme: 07.05.2022 - 11:52

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da ilgilendiği Norveçli yıldız Alexander Sörloth'u transfer listesine aldı. Detaylar.

Fenerbahçe, Alexander Sörloth'u Transfer Listesine Aldı

Süper Lig'de ikinci sırada yer alan ve yarın Beşiktaş ile derbi mücadelesine çıkacak olan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli takımın Başiktaş'ın da ilgilendiği Norveçli golcü oyuncu Sörloth'u kadrosuna katmak istediği iddia edildi.

Fenerbahçe'de hedef Sörloth

Fanatik'te yer alan habere göre; Berisha ve Valencia'dan beklenen karşılığı göremeyen, 14 gol atsa da Serdar'ın performansını yeterli bulmayan Sarı-Lacivertliler'in Alexander Sörloth'u gündemine aldığı bildirildi. Fenerbahçe'nin ezeli rakipleri Beşiktaş 'ın da bir süredir transfer etmek için çaba harcadığı Norveçli golcüyü bonservisiyle renklerine bağlamak için harekete geçtiği belirtildi.

Süper Lig'de 24 gol

İki sezon önce Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla ligde 24 gol attıktan sonra 20 milyon Euro karşılığında RB Leipzig'e giden 26 yaşındaki oyuncunun transferi için Fenerbahçe'nin Alman ekibiyle temasa geçtiği kaydedildi. Görüşmelerin devam edeceği bilgisine ulaşıldı. Sörloth bu sezon Sociedad takımında ligde 29 maça çıktı 3 gol attı.

Beşiktaş da istiyor

Ayrıca, bir başka Süper Lig ekibi Beşiktaş da golcü oyuncu için girişimlerini sürdürüyor. Siyah-beyazlı takımın Sörloth için 6 milyon Euro bonservis ve sonraki satıştan yüzde 50 pay teklif ettiği belirtildi.

Sociedad teknik direktöründen açıklama


Öte yandan, Real Sociedad teknik direktörü Imanol Alguacil, Sörloth'un geleceğiyle alakalı açıklamalarda bulundu ve şu ifadeleri kullandı:


"Takımda kalmasını istiyorum. Alexander'ın kayda değer bir gelişimi var ve son maçlardaki performansından çok memnunum."

Sörloth "devam" dedi

Alexander Sörloth'un ise "Real Sociedad'ta devam etmek istiyorum" dediği haberde yer aldı. Sörloth, bu sezon Sociedad forması ile çıktığı 40 maçta 7 gol, 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler