Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya! Genç yıldız...

19.08.2024 - 21:13 | Son Güncellenme: 19.08.2024 - 21:23

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Kasımpaşa'da forma giyen ve ismi bir ara Beşiktaş ile anılan 18 yaşındaki Yasin Özcan ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Beşiktaş ve Fenerbahçe transferde karşı karşıya! Genç yıldız...

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa'da forma giyen 18 yaşındaki savunma oyuncusu Yasin Özcan'ın transferi gündeme geldi.

Fenerbahçe'ye önerildi

Daha önce ismi Beşiktaş ile gündeme gelen Yasin Özcan'ın, Süper Lig takımlarından Fenerbahçe'ye önerildiği belirtildi.

Bilindiği üzere Beşiktaş teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst'un da transferine onay verdiği 18 yaşındaki futbolcu için Siyah-Beyazlılar'ın Lacivert-Beyazlılar'a para ve takas teklifi yaptığı iddia edilmişti.

Kasımpaşalı yöneticilerin, teknik direktör Sami Uğurlu ile konuştuktan sonra Beşiktaş'a cevap verecekleri ifade edilmişti.

Kasımpaşa performansı

1 Temmuz 2022 tarihinden bu yana Kasımpaşa A takım formasını giyen genç futbolcu, görev aldığı 61 karşılaşmada 5 gol ve 2 asist kaydetti.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan başarılı futbolcu, Türkiye U16, U17, ve U21 formalarını da giydi.

Yasin Özcan, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü 21.01.2023 tarihinde Başakşehir'e sahalarında 3-1 kaybettikleri karşılaşmada atmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler