Beşiktaş ve Fenerbahçe yeni Yusuf Şimşek'i etmek istiyor!

21.05.2020 - 17:05 | Son Güncellenme: 21.05.2020 - 17:48

Manisaspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Budak için Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe de devreye girdi. Bilal'in transferi hakkında açıklama geldi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe yeni Yusuf Şimşek'i etmek istiyor!

TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Manisaspor'un 16 yaşındaki orta saha oyuncusu Bilal Budak, transferin gözde isimlerinden biri oldu.

Siyah-beyazlılarda gösterdiği performansla birçok kulübün ilgisini çeken genç oyuncu için Beşiktaş'ın ardından Fenerbahçe'nin de devreye girdiği iddia edildi.

Manisaspor'un eski sportif direktörü Hüseyin Tok'tan Bilal Budak'ın transferi hakkında flaş açıklama geldi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hüseyin Tok, "Manisaspor'da sportif direktörlük görevim boyunca genç futbolculara şans vermeye özen gösterdim. O dönem şans verdiğimiz genç futbolculardan birisi de Bilal Budak'dı. Bilal'ın stilini Yusuf Şimşek'e benzetiyorum.

Bilal 10 numara pozisyonunda görev alabiliyor. Bilal'in fiziki gücü zayıf ama uzun boyuna rağmen çok hızlı ve oyun görüşü çok iyi. Bilal'i transfer edecek takım 2 yıl gelişimiyle ilgili üzerinde durulursa genç oyuncu Türk futboluna damga vurabilir." ifadelerini kullandı.

Bilal Budak için Manisasspor'a menajerler aracılığıyla teklif geldiğini söyleyen Tok, "Bilal Budak için Manisaspor'a Beşiktaş, Antalyaspor ve Alanyaspor menajerler aracılığıyla teklif geldi. Bilal'e Fenerbahçe'nin de ilgisi va Fenerbahçe'nin de oyuncu hakkında bilgi topladığını biliyorum." dedi.

Manisaspor'un altyapısından yetişip bu sezon başında profesyonelliğe imza atan Bilal Budak, Siyah Beyazlı formayı 3. Lig'de 20 maçta terletti ve 2 gol attı. 

Senin için hazırladığımız haberler