Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin milli yıldız savaşı

31.05.2021 - 11:31 | Son Güncellenme: 31.05.2021 - 12:42

Galatasaray'da kiralık oynayan Halil Dervişoğlu için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Beşiktaş ve Fenerbahçe transfer için devrede. Peki Halil Dervişoğlu hangi takıma gidecek?

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin milli yıldız savaşı

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig’de sezonu 2.sırada tamamlayan Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu ile ilgili transfer iddiaları devam ediyor. Bonservisi Brentford ekibinde bulunan milli futbolcu için Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin devrede olduğu gündemde. Detaylar haberde… 

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu transferi için devrede

Bilindiği üzere Beşiktaş'ın yeni sezon planlarında bir yabancı santrforun dışında bir de yerli hücum oyuncusu yer alıyor. Siyah-beyazlılar, Vincent Aboubakar ile görüşmelerine devam ederken bir yandan da alternatif isimlerle temas halinde.

Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısını Galatasaray'da kiralık geçiren Halil Dervişoğlu'nu kadrosuna katmak için harekete geçti.

“Bizden haber bekle”

Sabah’ın haberine göre; Halil Dervişoğlu’nda Beşiktaş talip oldu. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları futbolcuyu arayarak, “Kulübünle pazarlık halindeyiz. Bizden haber bekle” dedi.

Galatasaray için transfer çıkmaza girmişti

Halil'in performansından memnun olan Galatasaray da 21 yaşındaki oyuncuyu yeniden kadrosuna katmak istemiş ancak kulübü Brentford'un kapıyı 10 milyon Euro'dan açması üzerine görüşmeler başlangıç noktasında çıkmaza girmişti.

Kaç gol attı?

Genç futbolcunun, İngiliz ekibi ile olan sözleşmesi 2024'te sona erecek. Halil Dervişoğlu Galatasaray’da 12 maçta 577 dakika süre aldı ve 3 gol 1 asistlik performans sergiledi. 

Halil Dervişoğlu’nun maliyeti

Sarı-kırmızılılar futbolcu için kiralama bedeli ödemedi. Futbolcuya ise 3 milyon TL sabit transfer ücreti ödeneceği borsaya bildirilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler