Beşiktaş ve Galatasaray istiyordu... Transferde flaş gelişme

Cüneyt Muharremoğlu
24.01.2023 - 15:28 | Son Güncellenme: 24.01.2023 - 15:32

Konyaspor'un orta saha oyuncusu Amir Hadziahmetovic transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Beşiktaş, Galatasaray'ın da istediği futbolcuyu kadrosuna katmaya çok yakın.

Beşiktaş ve Galatasaray istiyordu... Transferde flaş gelişme

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde kulüpler ekenomik durumları nedeniyle büyük bir dikkatle hareket ediyor.  Kadrosuna Vincent Aboubakar'ı katan Beşiktaş' Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek için çalışma yapıyor.

Hadziahmetovic yarışı

Şenol Güneş'in istediği Konyaspor'un orta sahası Hadziahmetovic için Burnley ve Galatasaray ile yarışan siyah beyazlılara müjdeli haber geldi.

Konyaspor 5 milyon Euro istiyor

Konyaspor, Hadziahmetovic için 5 milyon Euro talep ediyor. Daha aşağısı bir rakama oyuncuyu bırakmaya sıcak bakmıyor.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'tan ayrıldı, tutunamadı!
Habere Git

Burnley ve Galatasaray masadan kalktı

Fanatik'in haberine göre Boşnak futbolcuya talipler arasından masada sadece Beşiktaş kaldı. Burnley ve Galatasaray Hadziahmetovic  transferinden çekildi. 

Beşiktaş teklifini arttırdı

Kartal'da, Boşnak futbolcu için ısrar devam ediyor. Siyah beyazlılar ilk yaptıkları teklifin reddedilmesinden sonra revize yaparak tekrar Konyaspor'un kapısını çaldı. 

Beşiktaş'ın hedefi 4 milyon Euro'ya transferi bitirmek

Siyah-Beyazlılar, bu transferi 4 milyon Euro bandında bir bedele tamamlamak istiyor. Bazı youncuları kiralık olarak gönderme formülü de düşünülüyor. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'a Suriye asıllı savunmacı!
Habere Git

Hadziahmetovic Beşiktaş'ı istiyor

Boşnak futbolcusu Amir Hadziahmetovic de takımdan ayrılmak istediğini Konyaspor'a bildirdi. Oyuncu yönetimden transferinde kolaylık sağlanmasını istedi.

Hadziahmetovic'in Konyaspor performansı

Konyaspor'la sözleşmesi 30 Haziran 2024'te bitecek 25 yaşındaki Amir Hadziahmetovic, bu sezon yeşil beyazlı  formayla 23 maçta oynarken 6 kez gol sevinci yaşadı. Boşnak oyuncunun 4 asisti bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler