Beşiktaş ve Trabzonspor ile anıldı! İşte Ahmed Kutucu'nun adresi...

21.01.2021 - 12:54 | Son Güncellenme: 21.01.2021 - 20:41

Son dakika transfer haberi... Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ve Beşiktaş ile transferde anılan Schalke'nin golcüsü Ahmed Kutucu ile ilgili flaş gelişmeler yaşandı. Ahmed Kutucu'nu yeni adresi belli oldu. Ahmed Kutucu hangi takımla anlaştı? İşte yanıtı...

Beşiktaş ve Trabzonspor ile anıldı! İşte Ahmed Kutucu'nun adresi...

AJANSSPOR-HABER

Almanya Ligi ekiplerinden Schalke'de forma giyen milli futbolcu Ahmed Kutucu'nun yeni adresi belli oldu. Beşiktaş ve Trabzonspor ile sıkça transferde anılan Ahmed Kutucu hangi takıma transfer oldu? Detaylar haberde...

Ahmed Kutucu Heracles ile anlaştı

TRT Spor'dan Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bundesliga'da mali ve sportif açıdan sıkıntılı günler geçiren Schalke'de oynayan golcü futbolcu Ahmed Kutucu kariyerine Hollanda'da devam edecek. 

Trabzonspor ve Beşiktaş ile anılmıştı

Hollanda'nın Heracles ekibi, Ahmed Kutucu'yu sezon sonuna kadar kiraladı. Futbolcunun adı yakın zamanda Trabzonspor ve Beşiktaş ile de sıkça anıldı.

Schalke transfer yapmıştı

Schalke ile profesyonel sözleşme imzaladıktan sonra A Takım'da fırsat bulma sıkıntısı yaşayan Ahmed Kutucu'nun önü Klaas Jan Huntelaar'ın geri dönmesiyle aslında açılmıştı. Futbolcu bu sezon 11 maçta 1 gol attı ve 1 de asist yaptı.

Alman ekibi resmen duyurdu

Schalke 04, Kutucu'nun Heracles'e transferini resmen duyurdu.

Yapılan açıklamada, ''Ahmed Kutucu, sezonun geri kalanında kiralık olarak Heracles'e katıldı. İyi şanslar dileriz.'' ifadelerine yer verildi.

Hollanda ekibi de Kutucu'nun Heracles forması ile çekilen fotoğrafları ile bu transferi açıkladı. 

Senin için hazırladığımız haberler