Beşiktaş Vodafone Park ekranları "Başımız sağolsun"

Feride Kara
13.11.2022 - 23:05 | Son Güncellenme: 13.11.2022 - 23:13

İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlama sebebiyle Süper Lig'de bu akşam Vodafone Park'ta oynanması planlanan Beşiktaş - Antalyaspor maçı iptal edilmişti.

Beşiktaş Vodafone Park ekranları "Başımız sağolsun"

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında Beşiktaş'ın, Fraport TAV Antalyaspor'u Vodafone Park'ta konuk edeceği maç, İstiklal Caddesi'nde gerçekleşen patlama nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

 

"Başımız sağolsun"

Maçın oynanacağı Vodafone Park'ın ışıklı panolarına siyah üzeri beyaz yazıyla "Başımız sağolsun" yazıldı. Verilen son bilgilere göre Taksim İstiklal Caddesi'nde meydana gelen bombalı saldırıda 6 kişi yaşamını yitirdi, 81 yaralı var. 

TFF'den konuyla ilgili açıklama

"İstiklal Caddesi'nde meydana gelen patlama sonrasında TFF Yönetim Kurulu, yaptığı değerlendirme sonucunda, Vodafone Park'ta bu akşam saat 20.00'de oynanması gereken Beşiktaş - Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasını ileri bir tarihe ertelemiştir. Milletimizi büyük bir üzüntüye boğan bu acı olay sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler