Beşiktaş, yarıştan uzatmalarda koptu!

Orhan Gülek
21.11.2021 - 15:34 | Son Güncellenme: 21.11.2021 - 17:21

Beşiktaş haberleri.... Beşiktaş bu sezon uzatma dakikalarında yediği gollerle çok sayıda puan kaybetti ve şampiyonluk yarışında bu nedenle koptu. İşte detaylar

Beşiktaş, yarıştan uzatmalarda koptu!

AJANSSPOR - HABER

Geçen sezonu çifte kupayla kapatarak büyük başarıyla kapatan Beşiktaş'ta bu sezon çok daha sükseli bir kadro kurulsa da istenilen istikrar yakalanamadı ve daha 13. haftada zirveden kopuldu. Teknik direktör Sergen Yalçın, 2-0 kaybedilen Aytemiz Alanyaspor maçından sonra ilk kez sorumlu olarak takımını gösterdi.

Gollerin dakikası fotoğrafı çekiyor

Yalçın, takımın kazanmak için yeterli çabayı göstermediğini, reaksiyon vermediğini ve ortaya bir arzu koymadığını belirtirken, ilk defa yedek kulübesinde bu kadar çaresiz kaldığını söyledi. Yalçın'ın ekibi bu sezon gerçekten de büyük bir konsantrasyon sorunu yaşıyor. Bu yenilen gollerin dakikalarıyla da ortaya çıkıyor.

80'den sonra çok yıkıldı

Beşiktaş geride kalan 13 Süper Lig maçında tam 6 golü uzatma dakikalarında yedi ve bunların 5'inde de takım puan kaybetti. Siyah beyazlılar 80. dakikadan sonra yenilen goller de hesaba katıldığında 8 kez topu filelerinde gördü. Beşikaş'ın ilk devrenin uzatma dakikalarıyla 80. dakikadan sonra ve 90 artılarda yediği gollere bakıldığında söz konusu maçlarda toplam 14 puanlık bir kayıp yaşandığı görülüyor. Siyah beyazlılar söz konusu maçlarda 4 yenilgi ve 1 beraberlik aldı.

Beşiktaş'ın uzatmalarda ve 80'den sonra yediği goller ve aldığı sonuçlar:

  • Fraport TAV Antalyaspor-Beşiktaş: 2-3  İkinci golü 45+1'de yedi.
  • Beşiktaş-Adana Demirspor : 3-3   Beraberlik golünü 90+7'de yedi.
  • Altay-Beşiktaş: 2-1 Mağlubiyet golünü 88. dakikada yedi.
  • Medipol Başakşehir-Başakşehir: 3-2 İkinci ve üçüncü goleri 83 ve 85. dakikalarda yedi.
  • Beşiktaş-Trabzonspor: 1-2 İlk golü 45+4'te yedi. Mağlubiyet golünü 90+6'da yedi.
  • Aytemiz Alanyaspor-Beşiktaş. 2-0 İkinci golü 90+4'te yedi.
Senin için hazırladığımız haberler