Beşiktaş yeni forvetini İtalya'da buldu!

Cem Ergün
28.06.2024 - 23:34 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 23:47

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, İtalyan devi Juventus'ta forma giyen Polonyalı golcü Arkadiusz Milik'in transferi için girişimlere başladı.

Beşiktaş yeni forvetini İtalya'da buldu!

AJANSSPOR HABER

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta gündem forvet transferi. Son olarak Rafa Silva'nın transferini açıklayan Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Giovanni van Bronckhorst'un talebi doğrultusunda aradığı golcüyü de İtalya'da buldu. İşte detaylar...

Yönetime santrfor talebini iletti

Milliyet imzalı habere göre Beşiktaş'ın Hollandalı teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, yönetime istediği forvet profilini açıkladı. Buna göre Bronckhorst'un uzun boylu ve güçlü bir golcü istediği kaydedildi.

Arkadiusz Milik için girişimler başladı

Bu doğrultuda çalışmalara başlayan Siyah-Beyazlı yönetim, spor gazetecisi Kartal Yiğit'in haberine göre; Juventus'un Polonyalı golcüsü Arkadiusz Milik'i transfer etmek için girişimlere başladı.

Haber detayında, 1.86 boyundaki Polonyalı milli futbolcunun menajeriyle ilk temasların kurulduğu kaydedildi.

Serie A ekibi de devrede

Öte yandan La Gazzetta di Parma'nın haberinde, Serie A'nın yeni ekiplerinden Parma'nın da Arkadiusz Milik'i kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

Juventus performansı

Arkadiusz Milik,  geçtiğimiz sezon Juventus formasıyla 36 maçta forma giydi ve 1056 dakika sahada kaldı. Milik bu maçlarda 8 gol ve 1 asiste imza attı.

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 6 milyon Euro olan Milik'in sözleşmesi 2026 yılında sona erecek.

Senin için hazırladığımız haberler