Son Dakika! Beşiktaş Yönetimi Yeni Teknik Direktörü İçin Toplanıyor

Feride Kara
26.10.2022 - 18:23 | Son Güncellenme: 26.10.2022 - 21:47

Valerien Ismael ile yollarını ayırma kararı alan Beşiktaş yönetimi kurulu yeni teknik direktörünü belirlemek için bu akşam Vadi İstanbul'da toplanıyor.

Son Dakika! Beşiktaş Yönetimi Yeni Teknik Direktörü İçin Toplanıyor

Serhan ÇETİNKAYA - AJANSSPOR-HABER

Fransız teknik adam Valerien Ismael ile yolları ayırma kararı alan Beşiktaş, yeni teknik direktörünü belirlemek için toplanıyor. Son iki günde bir çok adayın ismi ortaya atıldı. Ahmet Nur Çebi, bu kararı tek başına vermeyecek. Tüm yönetimi toplayıp nihai kararı oluşturacak. Siyah beyazlı yönetim teknik direktör kararı için kulüp binasında değil, başka bir mekânda toplanacak.

Vadi İstanbul'da toplanıyorlar

Beşiktaş Yönetim Kurulu Ahmet Nur Çebi Başkanlığı'nda bu akşam Vadi İstanbul'da biraraya gelecek. Siyah beyazlı yönetimin toplantısı Vadi İstanbul'da bulunan Radisson Blu Oteli'nde toplanacak. Toplantıda yerli ve yabancı tüm adaylar masaya yatırılacak. 

En güçlü aday Şenol Güneş

Medyaya da yansıdığı üzere masadaki en güçlü isim daha önce Beşiktaş'a 2 şampiyonluk yaşatan Şenol Güneş. Ajansspor dün verdiği haberde, Çebi ve Güneş'in iki hafta önce özel bir yemekte buluştuklarını da duyurmuştu. Önder Karaveli ile yolların ayrılmasından sonra da Güneş gündeme gelmiş ancak o dönem yönetimde tam mutabakat sağlanamamıştı. Yönetimde yüzde 90 Güneş kararının çıkması bekleniyor! İkinci en güçlü aday Sergen Yalçın

İkinci en güçlü aday Sergen Yalçın

Yönetimin seçenekleri arasındaki bir diğer güçlü isim de Sergen Yalçın. Yalçın, Çebi yönetiminin tek şampiyonluğunu kazandıran teknik adam. Rıza Çalımbay, Samet Aybaba ve İlhan Palut da önceki dönemlerde olduğu gibi yine listede bulunan teknik direktör adayları. 

Gerrad ve Lucescu yabancı kontenjanı

Yabancı teknik direktör adayları arasındaysa Steven Gerrard ve Mircea Lucescu adı geçiyor. Lucescu'nun teknik adamlık kariyeri çok daha ama İskoçya'da şampiyonluk da yaşayan genç Gerrard da Valerien Ismael tercih edilirken kullanılan "genç ve modern futbola yatkın teknik adam" profiline daha yakın. 

Senin için hazırladığımız haberler