Beşiktaş yeni sol bekini Belçika'da buldu

Ali Bozkurt
13.07.2024 - 16:37 | Son Güncellenme: 13.07.2024 - 16:40

Immobile transferini açıklayan Beşiktaş'ta yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Hedef Club Brugge oyuncusu Maxim De Cuyper. Detaylar...

Beşiktaş yeni sol bekini Belçika'da buldu

AJANSSPOR HABER

Umut Meraş'ın ayrılığı ve Masuaku'nu sık sakatlanmasından dolayı sol beke transfer isteyen Hollandalı teknik direktör ilk olarak Maxim De Cuyper'in transfer edilmesini istedi.

Bonservisi belli oldu

 23 yaşındaki Belçikalı için Club Brugge ile masaya oturan Kara Kartal ilk etapta istediğini alamadı. Gelen bilgilere gören Belçika ekibi Cuyper için 20 milyon euro talep etti. Hollandalı teknik adam Van Bronckhorst'un ısrarı üzeri Beşiktaş yönetimi yeni teklif götürmeyi düşünüyor. Teklifte Muleka ve Ersin'in üstüne bir miktar para vererek transferi tamamlamak istiyor.

İsteyen takımlar var

Belçika basınına göre Cuyper'e Avrupa'dan çok ciddi teklifler var. Kara Kartal rakiplerinden önce davranmak ve transferi bir an önce bitirmek istiyor.

Geçen sezon performansı

2023-2024 sezonu Burgge formasıyla şampiyon tamamlarken, 46'sı ilk 11 olmak üzere 55 maçta forma giydi. Bu maçlarda 5 gol atarken takım arkadaşlarına da 12 gol pası verdi. Öte yandan 7 sarı kart ve 2 kırmızı kart gördü. Konferans Liginde, takımıyla yarı finale kadar ilerleyip İtaylan ekibi Fiorentina'ya elendiler.

Euro 2024 performansı

Almanya'da düzenlenen turnuvada Belçika kadrosunda kendine yer buldu ancak hiçbir maçta kendine süre bulamadı. Belçika, son 16 turunda Fransa'ya 1-0 mağlup olup elendi.

Senin için hazırladığımız haberler