Beşiktaş yeni sol bekini buldu!

07.06.2019 - 09:52 | Son Güncellenme: 07.06.2019 - 12:56

Beşiktaş yeni sol bekini buldu!

Teknik direktörlük görevinde Abdullah Avcı’yı getiren Beşiktaş, transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Avcı’nın transferdeki taleplerini dinleyen yönetim hummalı bir çalışma içinde. Deneyimli teknik adamın, Başakşehir’den öğrencisi olan Gael Clichy’nin transferini istediği iddia edildi. Clichy, Beşiktaş ile anlaştı mı? Bu sorunun yanıtı şöyle:

Başakşehir maliyeti düşürmek istiyor

2 sezondur şampiyonluğu Galatasaray’a kaptıran Başakşehir, önümüzdeki sezon öncesi kadro maliyetini ciddi oranda düşürmeye hazırlanıyor.

Transferde Başakşehir ile Beşiktaş sık sık masaya oturacak

Abdullah Avcı’nın ayrılış sürecinde Beşiktaş’a zorluk çıkartmayan Başakşehir ile transfer döneminde de Siyah-Beyazlı yönetim sık sık masaya oturacak gibi.

Beşiktaş'ın gözdesi Clichy

Visca’yı hali hazırda listede tutan Kartal’da, gündeme sürpriz bir isim daha geldi: Gael Clichy...

Clichy'nin Başakşehir ile sözleşmesi ne zaman bitiyor?

Sözleşmesi biten Adriano ile yolları ayıran Beşiktaş, şartların oluşması halinde Caner’in yanına yabancı oyuncu almayı planlıyor. Başakşehir’le 1 yıl daha mukavelesi bulunan 33 yaşındaki Fransız bek için nabız yoklanacak.

Abdullah Avcı'dan Clichy için referans

Abdullah Hoca, transferde hata yapmamak adına Başakşehir’den eski öğrencisini yönetime önerdi, “Maddi şartları bize uyarsa, direkt katkı sağlar. Sezon boyunca sol tarafı düşünmeyiz” dedi. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler