Beşiktaş, Joao Mario transferini resmen açıkladı!

04.09.2024 - 20:08 | Son Güncellenme: 04.09.2024 - 22:00

Son dakika | Süper Lig devi Beşiktaş, Portekiz temsilcisi Benfica'dan Joao Mario'yu kadrosuna kattı. Siyah-Beyazlılar, transferi resmen açıkladı. Detaylar.

Beşiktaş, Joao Mario transferini resmen açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Beşiktaş transfer çalışmalarına devam ediyor. Ciro Immobile, Rafa Silva gibi yıldız isimlere imza attıran Siyah-Beyazlı kulüp, hücum hattına bir takviyede daha bulundu.

Joao Mario Beşiktaş'ta!

Beşiktaş, Portekiz Ligi devlerinden Benfica'da forma giyen sol kanat oyuncusu Joao Mario'yu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna kattı. Kulüp, yeni transferi resmen açıkladı.

Transfer video ile duyuruldu

Yıldız futbolcuyu bir video ile duyuran Siyah-Beyazlılar, "João Mário giriş yaptı! Beşiktaş'a hoş geldin Mário" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaşlı yıldıza Süper Lig'den sürpriz talip
Habere Git

Beşiktaş'tan resmi açıklama

Kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Joao Mario’nun satın alma opsiyonuyla birlikte 2024-25 sezonu sonuna kadar geçici transferi için Benfica kulübüyle anlaşmaya varılmıştır" denildi.

Joao Mario kimdir?

19 Ocak 1993 doğumlu Joao Mario, ülkesi Portekiz'in Porto ve Sporting altyapılarında yetişti. Vitoria Setubal ve Sporting ile profesyonel kariyerine başlayan Joao Mario, 2016'da Serie A devi Inter'e 44.78 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu. West Ham, Lokomotiv Moskova ve Sporting'de kiralık oynayan yıldız futbolcu, 2021'de bedelsiz olarak Benfica'ya gitti.

Joao Mario'nun geçen sezonki performansı

Geçen sezon Benfica formasıyla 51 maça çıkan Joao Mario, 9 kez rakip fileleri havalandırdı. 31 yaşındaki sol kanat, 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler