Beşiktaş Emlakjet, Allerik Freeman'ı Kadrosuna Kattı | Transfer Haberleri

Orhan Gülek
03.02.2023 - 17:47 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 18:19

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet, İtalya’nın Umana Reyer Venezia ekibinde forma giyen Allerik Freeman'ı transfer etti.

Beşiktaş Emlakjet, Allerik Freeman'ı Kadrosuna Kattı | Transfer Haberleri

AJANSSPOR - HABER

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet’te sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kadrosunu Parker Jackson-Cartwright, Isaiah Whitehead ve Michal Sokolowski ile güçlendiren Beşiktaş, Reyer Venezia forması giyen Allerik Freeman'ı kadrosuna kattı.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, son olarak İtalya’nın Umana Reyer Venezia ekibinde forma giyen 28 yaşındaki oyun kurucu ile sözleşme imzalandığı bildirildi.

Bursaspor'da forma giymişti

Daha önce ülkemizde 2019-20 ve 2021-22 sezonlarında olmak üzere iki kez Frutti Extra Bursaspor forması giyen Freeman, geçtiğimiz yıl CSKA Moskova’nın buy-out bedelini ödemesiyle Rus ekibine transfer olmuştu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ın Sivasspor kamp kadrosu belli oldu! Yıldız futbolcu geri döndü
Habere Git

2022-23 sezonunda ise Reyer Venezia formasıyla İtalya Ligi’nde 20 maça çıkan Freeman, 8.1 sayı, 1.5 ribaund, 1.7 asist ortalamalarıyla mücadele etti.

Jason Rich ile yollar ayrıldı

Öte yandan Beşiktaş Emlakjet Erkek Basketbol Takımımızın kadrosuna 2022-23 sezonu başında dahil olan Jason Rich ile yollarımızı ayırdı.

Senin için hazırladığımız haberler