Beşiktaş yenilgisi sonrası Belözoğlu soyunma odasına indi

30.11.2020 - 17:23 | Son Güncellenme: 30.11.2020 - 17:32

Fenerbahçe'de Beşiktaş'a 4-3 kaybedilen derbinin üzüntüsü sürüyor. Derbi yenilgisinin ardından Erol Bulut, futbolculara kazanan takım hüviyetini diğer maçlara yansıtmaları gerektiğini söyledi. Sportif Direktör Emde Belözğlu ise "10 maçta 3 derbi oynamasına rağmen hala ligin zirvesindeyiz. Kaybedilen hiçbir şey yok” diye konuştu.

Beşiktaş yenilgisi sonrası Belözoğlu soyunma odasına indi

AJANSSPOR HABER

Kendi evinde 15 yıl sonra Beşiktaş’a 4-3 yenilerek serisi sona eren Fenerbahçe’de maç sonu soyunma odasında büyük üzüntü vardı.

Derbiyi kaybetmekten çok ortaya konan futbolun hayal kırıklığını yaşayan sarı lacivertli futbolcular kendilerine güvenip çalışmaktan başka şanslarının olmadığı konusunda görüş birliğine varırken puan kayıplarını telafi etmenin ve hedefe yürümenin de kendi ellerinde olduğunu düşünüyor.

(FENERBAHÇE BİR DÜNYA KARMASI AMA...)

Beşiktaş maçı sonunda soyunma odasında oyuncularına yaşadığı hayal kırıklığını dile getiren teknik direktör Erol Bulut, Böyle bir maçı bir daha yaşamak istemediğini, takım olarak kazanıp takım olarak kaybettiklerini, kazanan takım kimliğini de sahaya yine hep birlikte yansıtacaklarına inandığını söyledi.

"Zorlukların altından beraber kalkacağız"

Sportif direktör Emre Belözoğlu da moralleri çok bozulan oyuncuları teselli etmeye çalışırken, “Bu maç bitti, önümüzde yeni bir maç var, kazanmamız gerekiyor. Hatalarımızı görüp, bu psikolojiden hemen çıkmalı ve bu haftaki Denizlispor maçına hep birlikte tüm camiamızla konsantre olmalıyız. Dik duracağız, zorlukların altından beraber kalkacağız, geride bizi bekleyen 30 hafta ve onlarca puan var. Bu takım şampiyon olacak” ifadelerini kullandı.

Belözoğlu ayrıca takıma, “Herkes dersini alıp, sorumluluğunun farkında olup, önüne baksın. 18 oyuncusu ve teknik heyeti yeni gelmiş olan bu takım, 10 maçta 3 derbi oynamasına rağmen hala ligin zirvesinde. Kaybedilen hiçbir şey yok” diye konuştu. (TÜRKİYE'NİN MARADONA'SI SERGEN YALÇIN'DIR)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler