Beşiktaş, Jackson Muleka'nın Bonservisini Belirledi | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
26.01.2023 - 09:03 | Son Güncellenme: 26.01.2023 - 09:10

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Kongolu forvet oyuncu Jackson Muleka'nın bonservisini belirledi. Golcü oyuncuyu Al Ahly istemişti.

Beşiktaş, Jackson Muleka'nın Bonservisini Belirledi | Transfer Haberleri

Kayserispor'u deplasmanda 2-0 mağlup eden ve üst üste 4. galibiyetini alarak çıkışını sürdüren Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde Mısır Ligi ekiplerinden Al Ahly'nin, Jackson Muleka için yaptığı transfer teklifini reddetmişti. 

Fanatik'te yer alan habere göre; Kasımpaşa'da yaptığı çıkış sonrası Beşiktaş’ın sezon başında Standard Liege'den 3.35 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Jackson Muleka, lige iyi bir giriş yapmış ancak sonrasında performans olarak geriye gitmişti. 

Al Ahly, Muleka'ya talip oldu

Bundan dolayı eleştirilerin hedefinde olan Demokratik Kongolu forvete son olarak Mısır Ligi ekiplerinden Al Ahly talip olmuştu. Tecrübeli oyuncu için 4 milyon Euro’luk teklifte bulunan Akdeniz temsilcisi, olumsuz yanıt almasına rağmen geri adım atmadı.

İlgini Çekebilir
Jesus'un hayali Brezilya!
Habere Git

Beşiktaş'ın talebi 7 milyon Euro

Pazarlıklar sırasında 7 milyon Euro talep eden Beşiktaş’la görüşmelerini sürdüren Al Ahly’nin yeni bir teklifle Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığı belirtildi. 

Rakamın bu kez 5,5 milyon Euro seviyesinde olacağı belirtilirken Vincent Aboubakar transferiyle hücum hattını güçlendiren ve yeni bir kanat oyuncusu daha almayı planlayan siyah-beyazlı yönetimin bu öneriye olumlu yanıt verebileceği belirtildi.

Muleka'nın Beşiktaş'a maliyeti

Bilindiği üzere Beşiktaş, Jackson Muleka'nın transferi için Belçika kulübü Standard de Liege'e 3.350.000 milyon Euro, oyuncuya ise sezon başına net 1.000.000 milyon Euro ödeyeceğini açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Alperen Şengün'den tarihi bir performans daha!
Habere Git

Bu sezonki performansı

Öte yandan siyah-beyazlı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2027 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon çıktığı 19 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler