Şenol Güneş, Beşiktaş'a Jerome Boateng'i işaret etti! Transfer...

Ali Bozkurt
09.11.2022 - 08:52 | Son Güncellenme: 09.11.2022 - 08:56

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, savunmaya transfer hamlesi yapmak için hazırlıklara başladı. Kartal'ın ilk hedefi Alman oyuncu Jerome Boateng olacka. Detaylar...

Şenol Güneş, Beşiktaş'a Jerome Boateng'i işaret etti! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, takımın başına geçmesiyle birlilkte ilk transferin savunma oyuncusu olmasını istedi. Siyah-Beyazlılar, transfer çalışmasını savunmaya ağırlık verirken gündeme Alman oyuncu  Jerome Boateng geldi. Detaylar...

Öncelikli takviye yapılacak mevkilerden olan stoper için aday iddiaları ortaya atılmaya başlandı. Sabah'ın haberine göre bunlardan ilki de Fransız ekibi Lyon'da forma giyen Alman futbolcu Jerome Boateng oldu. Daha önce de birçok kez Kartal'la adı anılan oyuncu için siyah beyazlıların rakam ve form araştırması yapmaya başladığı ileri sürüldü.

Sezon sonu sözleşmesi sona erecek

Lyon ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 34 yaşındaki futbolcunun düşük bir bonservis ücretiyle alınabilme ihtimali nedeniyle listeye girdiği de iddialar arasında yer aldı. Bu sezon Fransız ekibinde fazla şansa bulamayan 1.92 boyundaki futbolcu son 4 mücadele forma giydi.

İlgini Çekebilir
Baltacı gözdağı verdi, Beşiktaş'ta kurullar rest çekti!
Habere Git

Piyasa değeri 2 milyon euro civarında olan Jerome Boateng daha önce Bayern Münih, Hertha Berlin, Machester City gibi takımların da formasını terletti. 584 kulüp maçında 8 kırmızı kart gördü. Alman milli takımında ise 76 karşılaşmada görev aldı.

Senin için hazırladığımız haberler