Lugano maçı sonrası Beşiktaş yönetiminden olağanüstü toplantı

05.10.2023 - 22:50 | Son Güncellenme: 06.10.2023 - 02:19

Beşiktaş yönetimi Lugano'ya 3-2 mağlup olunan ve taraftarın yoğun protestolarda bulunduğu karşılaşma sonrası olağanüstü toplandı.

Lugano maçı sonrası Beşiktaş yönetiminden olağanüstü toplantı

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş yönetimi olağanüstü toplandı. Taraftar Lugano maçı sonrası stadyumu maçın bitiminden yaklaşık 1 saat sonra terk etti. Ahmet Nur Çebi, yönetimi acil topladı. Toplantıda, teknik direktör Şenol Güneş de yer aldı. 

Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticilerle görüşen teknik direktör Şenol Güneş stattaki toplantıdan saat 01.00 sularında ayrıldı. 

Herhangi bir karar alınmadı

Beşiktaş yönetimi 3-2'lik Lugona mağlubiyeti ve TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin stadı terketmesine sahne olan maçın sonunda yaptığı olağanüstü toplantı gece yarısı sona erdi. Başkan Ahmet Nur Çebi ve yöneticiler statta yapılan toplantıdan sonra herhangi bir açıklama yapmadan ayrıldı. Alınan bilgilere göre yönetimde herhangi bir istifa veya seçim kararı alınmadı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş taraftarının öfkesi dinmedi
Habere Git

"Ben yönetimi değil Beşiktaş'ı savunuyorum"

Yönetim kurulu toplantısından önce Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş ile de bir görüşme yaptı. Güneş, maçtan sonra "Bu takımla olacağını sanmıştım ama olmadı. Ben yönetimi değil Beşiktaş'ı savunuyorum" diye konuşması dikkat çekmişti.

Senin için hazırladığımız haberler