Beşiktaş yönetiminde yol ayrılığı! Kulüp duyurdu...

Akın Ungan
19.02.2024 - 18:26 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 18:35

Beşiktaş'ta Hasan Arat yönetimi, Beşiktaş Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş ile karşılıklı anlaşarak yolların ayrıldığını duyurdu. Detaylar.

Beşiktaş yönetiminde yol ayrılığı! Kulüp duyurdu...

AJANSSPOR HABER

Beşiktaş Kulübü yönetiminde bir ayrılık yaşandı. Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Beşiktaş Emlakjet Basketbol Şube Sorumlusu Umut Tahir Güneş ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Kulüpten açıklama

Yapılan açıklamada, "Basketbol Şube Sorumlumuz Sayın Umut Tahir Güneş'le karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Umut Tahir Güneş'e verdiği emekler için camiamız adına teşekkür ederiz" ifadeleri kullanıldı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş evinde kayıp!
Habere Git

Taraftardan Umut Tahir Güneş'e tepki

Beşiktaş Emlakjet, Türkiye Kupası yarı finalinde karşılaştığı Fenerbahçe Beko'ya 99-68 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Potanın Kartalları, Basketbol Süper Ligi'nde ise 3'üncü sırada yer aldı. Takımın performansı eleştirilirken, Şube sorumlusu Umut Tahir Güneş de taraftar tarafından tepki gördü.

"13 yaşındaki çocuğuma edilen küfürleri sindiremiyorum"

Daha önce Sports Digitale'e konuşan Umut Tahir Güneş, istifasını Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'a sunacağını duyurmuştu. "Takımımız için gece gündüz çalışıp maddi manevi her türlü desteği veriyorken 13 yaşındaki çocuğuma edilen küfürleri sindiremiyorum. Pazartesi günü Başkanımız Sayın Hasan Arat’a istifamı sunacağım" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler