Beşiktaş yönetiminden futbolculara sesleniş!

14.05.2020 - 08:37 | Son Güncellenme: 14.05.2020 - 08:40

Beşiktaş yönetimi, yaşadığı mali zorluklar sebebiyle bir takım önlemler alıyor. Siyah-beyazlı yönetim, futbolculara seslendi ve anlayış istedi. Beşiktaş'ta sıcak gelişmeler...

Beşiktaş yönetiminden futbolculara sesleniş!

Koronavirüs salgını sonrası kulüpler ekonomik açıdan da büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalacak. Mali problemler yaşayan Beşiktaş yönetimi, futbolcularından anlayış ve destek istiyor. Yönetim, futbolculara ne dedi? İşte detaylar... 

Çebi yönetimi futbolculardan destek istedi

Beşiktaş’ta 20 Ekim 2019 tarihinde göreve gelen ve geride kalan yaklaşık 7 ayda sürekli mali problemlerle mücadele etmek zorunda kalan Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetim kurulu, koronavirüsün neden olduğu ekonomik tahribat nedeniyle futbolculardan destek ve anlayış istedi.

E-mail yollandı

Skorer'de yer alan habere göre; kısa süre önce mali konularda bir durum değerlendirmesi yapan siyah-beyazlı yönetim, kadrodaki tüm oyunculara e-mail ve SMS göndererek karşılıklı anlayış içinde bu sıkıntılı günleri aşabileceklerini bildirdi.

İyi niyet daveti

Yönetimin gönderdiği mesajda, “Yaşamakta olduğumuz bu olağanüstü süreçte, herkesin karşılıklı iyi niyet çerçevesinde sorunlara çözüm araması gereklidir. Bizimle iyi niyet çerçevesinde anlaşmak isteyen futbolcularımızın bilgisine sunarız” denildi. Mevcut sözleşmeleri revize etmek isteyen siyah-beyazlılar, koronavirüs öncesi dönemle ilgili borçların ödeneceğini bildirdi. Yeni anlaşmanın koronavirüs süreci ve gelecek dönemlere ilişkin olduğu ifade edildi.

Futbolcular indirim yapacak mı?

Beşiktaş'ta maliyeti yüksek futbolcuların yönetimin bu mesajı sonrası nasıl bir geri dönüş yapacağı merak konusu oldu. Oynamadığı halde bazı futbolcuların indirime yanaşmadığı iddia ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler