Beşiktaş, Halil Dervişoğlu İçin Rest Çekti | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
12.07.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 12.07.2023 - 08:41

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Beşiktaş, İngiltere'de Brentford forması giyen milli futbolcu Halil Dervişoğlu için ısrarını sürdürüyor.

Beşiktaş, Halil Dervişoğlu İçin Rest Çekti | Transfer Haberleri

2023-2024 sezonu hazırlıklarını Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nde bulunan Grassau kasabasında yaptığı çalışmalar ile sürdüren Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş, transfer çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; yeni sezon öncesi hücum hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş’ta düşünülen adaylardan biri de Brentford forması giyen Halil Dervişoğlu... 

Halil'in menajeri Beşiktaş'a yollamak için İstanbul'a geldi

Hem Beşiktaşlı yöneticilerle hem de teknik direktör Şenol Güneş’le yaptığı görüşmeler sonucunda Beşiktaş’ın teklifine olumlu yaklaşan Halil, menajerini Beşiktaş ile görüşmesi için İstanbul’a yolladı.

İlgini Çekebilir
Djokovic, Federer’in rekorunu egale etti
Habere Git

Beşiktaş 750 bin Euro önerdi

Beşiktaş ile yaptığı görüşmeler sonucunda 1 milyon Euro’luk yıllık ücret konusunda ısrarcı olan Halil cephesine Beşiktaş’tan 750 bin Euro’luk öneride bulunuldu. 

Teklif kabul edilmezse, rest çekilecek

Oyuncunun menajeri, rakamın 1 milyon Euro seviyesine çekilmesini istemesine rağmen idareciler, ilk tekliflerini yineleyip kabul edilmemesi durumunda transferin iptal olabileceği restini çekti.

B Planı Okereke

Hücum hattını tamamlayıcı bir forvet oyuncusuyla güçlendirmek isteyen Siyah-Beyazlılar, Halil transferinin gerçekleşmemesi durumunda rotasını İtalyan ekibi Cremonese forması giyen David Okereke olarak belirleyecek. Kartal, 25 yaşındaki futbolcu için için 3.5 milyon Euro’luk resmi teklif yaptı.

İlgini Çekebilir
Toroğlu, Güneş'e ağır vurdu: Lan Şenol Güneş
Habere Git

5 milyon Euro istiyorlar

Serie B ekibinin ise Okereke için 5 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği bildirildi. Güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan David Okereke’nin sözleşmesi 2025 ’te sona eriyor. Golcü oyuncu, forma giydiği 240 maçta 55 gol ve 24 asist kaydetti. Nijeryalı, genelde ileri uçta forma giyiyor.

Beşiktaş'ın programı belli oldu

Öte yandan kamp sürecinde 3 hazırlık müsabakasına çıkacak olan Siyah-Beyazlılar’ın programı belli oldu. Beşiktaş, hazırlık programı kapsamında 15 Temmuz Cumartesi Almanya ekibi Augsburg’la, 18 Temmuz Salı Macaristan temsilcisi Mezökövesd Zsory’la ve 21 Temmuz Cuma da Fransa takımı Strasbourg ile karşı karşıya gelecek. Kartal, hazırlık karşılaşmalarını Avusturya’da oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler