"Beşiktaş yönetiminin planı ne?"

30.09.2020 - 09:31 | Son Güncellenme: 30.09.2020 - 09:42

Beşiktaş'ın eski yöneticilerinden Hakan Aksoy, siyah-beyazlıların gündemini değerlendirdi. Yönetimi başarılı buluyor mu? Beşiktaş'ın gidişatı nasıl? Hakan Aksoy tüm sorulara yanıt verdi.

"Beşiktaş yönetiminin planı ne?"

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Hakan Aksoy, siyah-beyazlıların gündemine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Beşiktaş doğru yolda mı? Siyah-beyazlı yöneticiden dikkat çeken açıklamalar geldi.

Radyospor'da Gün Ortası programında Emrah Karalinç'in canlı yayında sorularını yanıtlayan Hakan Aksoy'un açıklamaları şu şekilde:

"Biz hazırlık maçları mı oynuyoruz?"

Beşiktaş'ın eski yöneticisi Hakan Aksoy, takımın önce Şampiyonlar Ligi sonra da UEFA Avrupa Ligi'ne veda etmesini eleştirdi. Aksoy, "Beşiktaş adına çok üzgünüm. 'Bırakmam Seni' kampanyasıyla başladık. 1903 Birliği olarak, 'Bugüne kadar bırakmadık. Yine bırakmayacağız' dedik. Mevcut yönetime destek verdik. Peki, bizlerden destek isteyenler ne yaptı? Sezon başladı daha kadro net değil. Bağış kampanyası yapıyoruz ama kulübe çok önemli getirileri olacak Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'ni kaybediyoruz. Biz hazırlık maçları mı oynuyoruz?" ifadelerini kullandı.

"Beşiktaş yönetimi lütfen planını açıklasın"

Hakan Aksoy, Ahmet Nur Çebi yönetiminin planı olup olmadığını da sorguladığını dile getirdi. Aksoy, "Yönetim bir yandan camiayı ayaklandırıyor. Beşiktaşlılar da destek veriyor. 1 yıldır beklediğimiz şey nedir? Sezon başladı ortaya bir şey yok. Yönetim para dedi ama halen Fikret Orman'dan hesap sormadı. Mağazaları takip ediyorum. Kartal Yuvası kapanacak deniliyor. Var olan yönetimden tek ricam var. Planınız nedir? Bir açıklayın. Sezonun başladığının kimse farkında değil. 1 yıldır ağlıyoruz, ağlıyoruz. Herkes ağlıyor" açıklamasını yaptı.

"Beşiktaş'ı hiç bırakmadık, bugünden sonra da bırakmayacağız"

Öte Aboubakar transferinin bir plansızlık örneği olduğunu belirten Hakan Aksoy, "Aboubakar zamanında iyiydi. Bu kadar ara geçtikten sonra şimdi sakatlık sorunlarıyla gündemde. Ortada bir plan yok. Benim gördüğüm o. Ahmet Başkan ve yöneticiler 1 senedir hesap sormuyor. Mayıs'ta hesap sorulacaktı. Pandemi dönemine saygı duyuyorum. Ama ne yapılacağını daha net bir şekilde açıklanmasını bekliyoruz. Biz, Beşiktaş'ı hiç bırakmadık. Bugünden sonra da bırakmayacağız" dedi.

"Plan ve programsızlık Beşiktaşlıları yoruyor"

Aksoy, Ahmet Nur Çebi ve yönetiminin kulübün durumunu bilerek göreve geldiğini de hatırlattı. Siyah-beyazlı eski yönetici, "Beşiktaş yönetimi kötü günde geldi. Ama kötü bir dönem olduğunu da bilerek geldiler. Bugüne kadar olumsuz bir şey söylemedim. Fakat; şu ana kadar ne yapılacağının fotoğrafı belli değil. Plan ve programsızlık Beşiktaşlıları yoruyor. Benim fikrim bu" diyerek sözlerini tamamladı.

Raporun açıklanması bekleniyor

Beşiktaş'ta Kasım'da yapılması planlanan mali genel kurulda eski döneme dair mali inceleme raporunun açıklanması bekleniyor. Diğer yandan Beşiktaş A.Ş'de ibra edilmeyen eski başkan Fikret Orman hakkında dava açılmış değil.

Senin için hazırladığımız haberler