Beşiktaş, Galatasaray'ın Uzattığı Zeytin Dalını Geri Çevirdi!

Akın Ungan
04.02.2023 - 00:35 | Son Güncellenme: 04.02.2023 - 00:43

Adana Demirspor-Fenerbahçe maçında çıkan hakem tartışması sürüyor. Galatasaray, ezeli rakiplerine zeytin dalı uzattı. Beşiktaş, sert yanıt verdi. Detaylar...

Beşiktaş, Galatasaray'ın Uzattığı Zeytin Dalını Geri Çevirdi!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Adana Demirspor - Fenerbahçe maçı, Türk futbolunda hakem tartışmasını tekrar gündeme getirdi. 1-1 biten mücadelenin ardından Ali Palabıyık yönetimine tepki gösteren Fenerbahçe cephesinde açıklamalar üst üste geldi. Üç büyükler arasında tartışmaya dönüşen konuda Galatasaray zeytin dalı uzattı. Beşiktaş ise bu zeytin dalını geri çevirdi.

Cimbom ezeli rakiplerine seslendi

Galatasaray, yaptığı açıklamada ezeli rakiplerine seslendi. Sarı-Kırmızılı kulüp, "Hepimiz zaman zaman, kulüplerimize olan sevgimiz yüzünden objektif bakış açımızı kaybediyor ve oluşan gerginliklerin bir parçası oluyoruz. Bu gerginlikler üzerinden köpürtülmeye çalışılan düşmanlık ne futbolumuzun marka değerine ne de içinde yaşadığımız toplumun özünde olan barış ve kardeşlik duygusuna katkı sağlıyor" dedi.

"Ebedi dostlarımız, ezeli rakiplerimizi bir araya gelmeye davet ediyoruz"

Cimbom, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yaptığı çağrıda, "Başta 'ebedi dostlarımız, ezeli rakiplerimiz' olmak üzere, Türk futbolunun tüm paydaşlarını bu sorumluluk ve bilinçle, adalet için olan bu mücadelede bir araya gelmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan zeytin dalı! "Gelin, kutuplaşmayı ve düşmanlığı önleyelim"
Habere Git

"Gelin, tarafsızlığı ve adaleti birlikte sağlayalım"

Yapılan çağrının sonunda ise "Gelin, tarafsızlığı ve adaleti birlikte sağlayalım, kutuplaşmayı ve düşmanlığı birlikte önleyelim" ifadeleri yer aldı.

"Haksızlığa karşı çıkmazsan lazım olduğunda adalet isteyemezsin"

Beşiktaş ise Galatasaray'ın yaptığı bu çağrıya şu şekilde cevap verdi: "Biz zamanında da susmadık ama adaleti herkes için istedik. Sesi çıkan olmamıştı. Adalet gün gelir herkese lazım olur. Haksızlığa zamanında karşı çıkmazsan sana lazım olduğunda da adalet isteyemezsin"

Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarından pozisyonları yayınladı

Bu açıklamanın ardından Beşiktaş, bir paylaşımda daha bulundu. Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe derbilerinde yaşanan tartışmalı pozisyonların yer aldığı bir videoyu yayınlayarak, "Ali yazar, Veli bozar" notunu düştü.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe taraftara seslendi, rakipleri hedef aldı! "Algıları bitmiyor"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler